Alexandra Stan, unde-s chiloțeii? Ups! Tu ce vezi în pozele astea?

Ultima actualizare:

Alexandra Stan şi-a obişnuit fanii cu imagini în care pozează în ipostaze provocatoare, dar cea mai recentă fotografie publicată de cântăreaţă pe pagina ei de Instagram a strânit un val de comentarii pe Instagram. 

Alexandra Stan a stârnit un val de critici cu o imagine de pe Instagram foto: Instagram
Alexandra Stan a stârnit un val de critici cu o imagine de pe Instagram foto: Instagram

Alexandra Stan (32 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate vedete autohtone. Cântăreaţa s-a lăsat fotografiată de nenumărate ori în ţinute minuscule, transparente sau în costume de baie care abia acopereau părţile private. Însă a fost şi taxată de fanii săi pentru apariţiile mult prea sexy, cum s-a întâmplat şi cu o fotografie publicată recent pe pagina sa de Instagram.

Imaginea cu Alexandra Stan, fără lenjerie intimă foto: Instagram
Imaginea cu Alexandra Stan, fără lenjerie intimă foto: Instagram

În imaginea cu pricina, Alexandra apare acasă, întinsă pe burtă pe canapea, într-un hanorac gri. Ceea ce nu ar fi o problemă, doar că solista a decis să nu poarte nimic în partea de jos, aşa că din imagine se înţelege că nu are nici măcar lenjerie intimă. În dreptul imaginii, Alexandra a scris "Aşteptând lansarea noului meu album". 

Fotografia a stârnit un val de critici din partea internauţilor, care s-au grăbit să o critice pe Alexandra pentru ipostaza provocatoare în care a decis să pozeze. Unii i-au reporşat că cerşeşte atenţie şi că e prea explicită, în timp ce alţii i-au spus că imaginea e demnă de site-urile pentru adulţi. 

 “Poză de onlyfans...penibilă!”, “Mai degrabă așteptăm un film xxx”,”Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, ”Nu ești cuminte deloc”, ”Cred că ți-ai uitat pantalonii”, “Pentru poza asta primești unfollow”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii Alexandrei, în dreptul imaginii cu ea doar într-un hanorac şi fără lenjerie intimă. 

Alexandra Stan, divorţ după doar cinci luni de mariaj

Alexandra Stan a uimit nu doar cu ţinute şi ipostazele provocatoare, ci şi cu vestea că, în primăvara lui 2021, s-a căsătorit în secret cu Emanuel, un bărbat care i-a fost consilier de dezvoltare personală. Mariajul lor nu a ţinut însă mult, iar după nici măcar jumătate de an, ei au divorţat. 

Într-un interviu acordat publicaţiei VIVA!, Alexandra Stan a povestit că divorţul i-a arătat că trebuie să fie mai pragmatică şi să nu se mai lase ghidată de sentimente şi emoţii. În plus, ea a dezvăluit că se roagă, în momentele în care îi este greu. 

"Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele", a povestit Alexandra Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net