Cea mai cunoscută piesă a Alexandrei Stan, loc neașteptat în topul Spotify

Piesele Alexandrei Stan încă au succes la nivel internațional, dar în perioada 2005 - 2010 piesele acesteia erau ceva „fresh”. Atât la nivel național, cât și internațional.

alexandra stan 0 jpeg

Spotify continuă să fie cea mai folosită platformă de streaming audio, folosit de toți artiștii din toată lumea pentru a-și promova muzica sau podcasturile. Considerată una dintre cele mai bune platforme de streaming audio, deoarece oferă toate opțiunile necesare pentru a oferi o experiență auditivă la un nivel calitativ. 

Piesele Alexandrei Stan înregistrau numere record cât și în perioada în care YouTube era singura platformă folosită de publicul larg pentru ascultarea de muzică. Totuși, cu cât mai multă persoană ajunge pe Spotify, alegerea melodiei și a playlistului a devenit o joacă de copii.

Mr. Saxobeat, cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Cred că nimeni nu se aștepta la un alt rezultat. Piesa „Mr. Saxobeat” a reușit să atingă acest scor formidabil, cu nu mai puțin de 300.000.000, conform informațiilor oferite de paginademedia.

Chiar dacă această piesă a fost lansată acum 11 ani, linia melodică și popularitatea acesteia pe platformele de entertainment (TikTok, YouTube Shorts, Instagram Reels) a reușit să retrezească nolstagia adulților de astăzi. 

Pe canalul oficial de YouTube al artistei, piesa „Mr. Saxobeat” a reușit să înregistreze un număr considerabil de vizualizări, atingând pragul de 1,2 miliarde de vizualizări. 

"Wow, in ultimele 15 luni, piesa mea Mr. Saxobeat. a adunat inca 100.000.000 ascultari, iar in total are peste 300 milioane ascultari. Sunt cifre foarte mari, mi-e si greu sa le vizualizez, dar sentimentul este incredibil.

Muzica mea nu are granite, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important.

Ma bucura faptul ca, prin platformele digitale, noi, artistii, am continuat sa bucuram si sa sensibilizam prin muzica, chiar daca pandemia ne-a pus pe pauza concertele si intalnirile live cu fanii. Sunt recunoscatoare pentru tot”, a declarat Alexandra Stan.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net