Alexandra Stan a l─âsat ├«n urm─â mariajul ratat. Cum a reu╚Öit s─â treac─â peste desp─âr╚Ťirea de Emanuel

21 ianuarie 2022

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Alexandra Stan din punct de vedere emo╚Ťional. S-a c─âs─âtorit cu b─ârbatul pe care ├«l iubea, ├«ns─â povestea de dragoste s-a ├«ncheiat la fel de repede cum a ├«nceput. Cei doi au divor╚Ťat la mai pu╚Ťin de jum─âtate de an de la c─âs─âtorie. 

image
Alexandra Stan a lăsat în urmă mariajul ratat

Alexandra Stan a traversat un adev─ârat carusel emo╚Ťional ├«n anul 2021. A ├«mbr─âcat rochia de mireas─â ╚Öi a divor╚Ťat ├«n timp-record de cel pe care ├«l considera alesul ei. Solista a dezv─âluit, ├«ntr-un interviu acordat publica╚Ťiei Viva!, cum a reu╚Öit s─â fac─â pace cu trecutul ╚Öi s─â treac─â peste durerea provocat─â de desp─âr╚Ťire. 

├Äntrebat─â care sunt concluziile pe care le-a tras ├«n urma divor╚Ťului, Alexandra a m─ârturisit c─â desp─âr╚Ťirea i-a ar─âtat faptul c─â trebuie s─â fie mai pragmatic─â ╚Öi s─â nu se mai lase ghidat─â at├ót de mult de emo╚Ťii ╚Öi sentimente. Artista a povestit ╚Öi cum reu╚Öe╚Öte s─â dep─â╚Öeasc─â momentele dificile din via╚Ťa sa.

Alexandra a declarat c─â ├«ncearc─â s─â analizeze obiectiv situa╚Ťiile dificile ├«n care se afl─â ╚Öi s─â indentifice care au fost ac╚Ťiunile care au adus-o ├«ntr-un punct nedorit. Atunci c├ónd simte c─â este dep─â╚Öit─â de ceea ce se ├«nt├ómpl─â, solista apeleaz─â la ajutorul divinit─â╚Ťii, dup─â cum ea ├«ns─â╚Öi a declarat. 

stanga
dreapta
alexandra stan sexy png
alexandra stan  jpg
alexandra stan la survivor romania jpeg
survivor romania 2 alexandra stan jpeg
alexandra stan topless 0 jpg jpeg
alexandra stan png
alexandra stan jpeg
alexandra stan alex parker2 png
alexandra stan 5793682 mediafax foto gelu stramboaia jpeg
alexandra stan cununie lasconi jpeg
alexandra stan alex parker3 png
alexandra stan catalin maruta png
alexandra stan emanuel 0 jpeg
alexandra stan jpeg
alexandra stan survivor jpeg
alexandra stan topless click 1 jpg jpeg

"Dac─â este foarte grea experien╚Ťa sau dac─â m─â simt lipsit─â de puteri, m─â rog la Dumnezeu. ╚śi spun a╚Öa: ÔÇ×Doamne, d─â-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba ╚Öi ├«n╚Ťelepciunea de a face diferen╚Ťa ├«ntre ele", a povestit Alexandra. 

Artista a dezv─âluit c─â ├«ntotdeauna se prezint─â oamenilor a╚Öa cum este ╚Öi c─â uneori poate p─ârea o femeie inabordabil─â, foarte puternic─â ╚Öi sigur─â de for╚Ťele proprii, iar ├«n alte ocazii, o persoan─â delicat─â, care are nevoie de protec╚Ťie ╚Öi afec╚Ťiune. 

"Nu se ascunde nimic, eu sunt a╚Öa cum m─â vede╚Ťi, uneori vulnerabil─â, uneori foarte puternic─â, uneori feminin─â ╚Öi sexy, alteori masculin─â. O femeie capabil─â de multe lucruri, de multe ac╚Ťiuni pe care le ├«ntreprinde singur─â, dar totodat─â o persoan─â emo╚Ťional─â, sensibil─â ╚Öi cu mult─â iubire de ├«mp─ârt─â╚Öit", a declarat Alexandra Stan. 

Alexandra s-a ├«ndr─âgostit fulger─âtor de Emanuel, cel al─âturi de care a ajuns ├«n fa╚Ťa ofi╚Ťerului st─ârii civile ├«n prim─âvara anului 2021. B─ârbatul cu care solista a fost c─âs─âtorit─â se nume╚Öte Emanuel, are 35 de ani ╚Öi a fost consilierul de dezvoltare personal─â al solistei.

image

Se pare c─â, ├«n timpul ╚Öedin╚Ťelor, cei doi au realizat c─â ├«i leag─â mai mult dec├ót o interac╚Ťiune pacient-consilier, iar b─ârbatul a fost cel care a f─âcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a ├«ncheiat la fel de repede cum a ├«nceput, iar Alexandra consider─â e╚Öecul mariajului ca fiind o lec╚Ťie de via╚Ť─â pe care o va ╚Ťine minte. 

     Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png