Alexandra Stan a lăsat în urmă mariajul ratat. Cum a reușit să treacă peste despărțirea de Emanuel

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Alexandra Stan din punct de vedere emoțional. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea, însă povestea de dragoste s-a încheiat la fel de repede cum a început. Cei doi au divorțat la mai puțin de jumătate de an de la căsătorie. 

Alexandra Stan a lăsat în urmă mariajul ratat
Alexandra Stan a lăsat în urmă mariajul ratat

Alexandra Stan a traversat un adevărat carusel emoțional în anul 2021. A îmbrăcat rochia de mireasă și a divorțat în timp-record de cel pe care îl considera alesul ei. Solista a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Viva!, cum a reușit să facă pace cu trecutul și să treacă peste durerea provocată de despărțire. 

Întrebată care sunt concluziile pe care le-a tras în urma divorțului, Alexandra a mărturisit că despărțirea i-a arătat faptul că trebuie să fie mai pragmatică și să nu se mai lase ghidată atât de mult de emoții și sentimente. Artista a povestit și cum reușește să depășească momentele dificile din viața sa.

Alexandra a declarat că încearcă să analizeze obiectiv situațiile dificile în care se află și să indentifice care au fost acțiunile care au adus-o într-un punct nedorit. Atunci când simte că este depășită de ceea ce se întâmplă, solista apelează la ajutorul divinității, după cum ea însăși a declarat. 

"Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele", a povestit Alexandra. 

Artista a dezvăluit că întotdeauna se prezintă oamenilor așa cum este și că uneori poate părea o femeie inabordabilă, foarte puternică și sigură de forțele proprii, iar în alte ocazii, o persoană delicată, care are nevoie de protecție și afecțiune. 

"Nu se ascunde nimic, eu sunt așa cum mă vedeți, uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit", a declarat Alexandra Stan. 

Alexandra s-a îndrăgostit fulgerător de Emanuel, cel alături de care a ajuns în fața ofițerului stării civile în primăvara anului 2021. Bărbatul cu care solista a fost căsătorită se numește Emanuel, are 35 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei.

image

Se pare că, în timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început, iar Alexandra consideră eșecul mariajului ca fiind o lecție de viață pe care o va ține minte. 

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net