Alexandra Stan, sărut pasional cu noul iubit. Nu-și mai ascunde relația

Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit. Artista nu-și mai ascunde relația cu Alex Parker. Cei doi s-au sărutat pasional în noaptea dintre ani și au împărtășit acest moment cu fanii lor de pe Instagram.

Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit
Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit

După câteva imagini publicate pe Instagram în ultima vreme, care vorbeau despre ceva mai mult decât despre o simplă colaborare profesională, Alexandra Stan și Alex Parker și-au recunoscut relația.

Alex a publicat pe Insta Stories o imagine cu sărutul din noaptea de Revelion și a adăugat câteva inimioare în dreptul numelui Alexandrei Stan.

Alexandra Stan încheie astfel cu bine un an foarte încărcat din punctul de vedere al vieții personale. În 2021, artista s-a căsătorit cu terapeutul Emanuel Necatu, după numai două luni de relație, iar la scurt timp după aceea a divorțat, reunoscând că s-a grăbit să facă acest pas.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Iată însă că după divorț  situația s-a redresat, iar Alexandra iubește din nou.

Cine este Alex Parker, noul iubit al Alexandrei Stan

De două luni, Alexandra Stan se iubește cu Alex Parker, însă cei doi au preferat să fie discreți și au lăsat să se înțeleagă că între ei nu e nimic altceva decât o colaborare profesională.

Alex Parker este un artist, dj și producător român, fondator al Creator Records, o casă de discuri care în mai puțin de doi ani înregistrează peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Alex a studiat pianul încă de la vârsta de șase ani, iar mai târziu a urmat  cursuri de canto și teorie muzicală care l-au format ca artist de la o vârstă fragedă. 

Artistul spune că a fost influențat și inspirat cel mai tare de carierele icon-urilor din fiecare gen și generație: The Beatles, Queen, Michael Jackson, Prince, Pink Floyd, Whitney Houston, Coldplay, Linkin Park, Eminem, Skrillex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net