Alexandra Stan, sărut pasional cu noul iubit. Nu-și mai ascunde relația

Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit. Artista nu-și mai ascunde relația cu Alex Parker. Cei doi s-au sărutat pasional în noaptea dintre ani și au împărtășit acest moment cu fanii lor de pe Instagram.

Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit
Alexandra Stan a început anul 2022 în brațele noului ei iubit

După câteva imagini publicate pe Instagram în ultima vreme, care vorbeau despre ceva mai mult decât despre o simplă colaborare profesională, Alexandra Stan și Alex Parker și-au recunoscut relația.

Alex a publicat pe Insta Stories o imagine cu sărutul din noaptea de Revelion și a adăugat câteva inimioare în dreptul numelui Alexandrei Stan.

Alexandra Stan încheie astfel cu bine un an foarte încărcat din punctul de vedere al vieții personale. În 2021, artista s-a căsătorit cu terapeutul Emanuel Necatu, după numai două luni de relație, iar la scurt timp după aceea a divorțat, reunoscând că s-a grăbit să facă acest pas.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Iată însă că după divorț  situația s-a redresat, iar Alexandra iubește din nou.

Cine este Alex Parker, noul iubit al Alexandrei Stan

De două luni, Alexandra Stan se iubește cu Alex Parker, însă cei doi au preferat să fie discreți și au lăsat să se înțeleagă că între ei nu e nimic altceva decât o colaborare profesională.

Alex Parker este un artist, dj și producător român, fondator al Creator Records, o casă de discuri care în mai puțin de doi ani înregistrează peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Alex a studiat pianul încă de la vârsta de șase ani, iar mai târziu a urmat  cursuri de canto și teorie muzicală care l-au format ca artist de la o vârstă fragedă. 

Artistul spune că a fost influențat și inspirat cel mai tare de carierele icon-urilor din fiecare gen și generație: The Beatles, Queen, Michael Jackson, Prince, Pink Floyd, Whitney Houston, Coldplay, Linkin Park, Eminem, Skrillex.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg