Cu ce probleme de sănătate s-a ales Alexandra Stan după «Survivor». Va suferi toată viața

29 noiembrie 2021
image
Pentru Alexandra Stan, experiența ”Survivor” a fost foarte dureroasăfoto: Antena 1

„Survivor România 2021” a fost o piatră grea de încercare pentru Alexandra Stan. Cântăreța nu a rezistat decât două luni în competiția din Republica Dominicană. Organismul ei a fost profund afectat, iar artista s-a întors de acolo cu probleme grave de sănătate.

Alexandra Stan suferă de tiroidită Hashimoto, iar boala s-a înrăutățit după întoarcerea de la „Survivor România”. 

Invitată în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira, Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit despre boala autoimună de care suferă. Alexandra Stan a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune care apare pe fondul stresului și al unei imunități foarte scăzute.

„Eu nu am mai făcut față, în primul rând pentru că aveam niște probleme de sănătate și nu puteam să stau mai mult, dar, chiar și dacă nu aș fi avut, nu aș fi stat, pentru că nu pot cu TV-ul asta. Eu am fost, am văzut despre ce este vorba, și am zis: mulțumesc, niciodată!”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”.

Alexandra Stan, diagnosticată cu tiroidită Hashimoto

Alexandra Stan a participat la ”Survivor” chiar în timpul pandemiei de coronavirus și a riscat enorm, căci boala i s-a agravat. Cântăreața nu mai vrea în ruptul capului să mai participe la emisiuni de acest gen. „Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a  mai declarat Alexandra Stan.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan dă în vileag "cuibul de șerpi": „Moroșanu, Jador și Majda sunt falși”. Cine ar trebui să câștige

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan a clacat: "Nu e pentru mine competiția asta". Anunțul-șoc al solistei

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
18 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lili sandu png
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png