Cine e b─ârbatul cu care s-a m─âritat Alexandra Stan! Emanuel a fost terapeutul c├ónt─âre╚Ťei

image
Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu s-au căsătorit în mare secretfoto: VIVA

Vestea c─â Alexandra Stan s-a m─âritat a ╚Öocat ├«ntreg showbiz-ul rom├ónesc. C├ónt─ârea╚Ťa ├«n v├órst─â de 32 de ani s-a c─âs─âtorit, weekend-ul trecut, ├«n mare secret la Constan╚Ťa! Acum a ie╚Öit la iveal─â cine este b─ârbatul care a f─âcut-o pe rebela c├ónt─ârea╚Ť─â femeie de cas─â!

Alesul inimii Alexandrei Stan se nume╚Öte Emanuel, un b─ârbat cu care c─ânt─ârea╚Ťa este ├«ntr-o rela╚Ťie de pu╚Ťin timp. Emanuel a fost terapeutul Alexandrei ╚Öi astfel acesta a reu╚Öit s─â-i cucereasc─â inima clientei sale. Emanuel a fost cel care a f─âcut primul pas ├«n rela╚Ťia cu Alexandra.

ÔÇ×Noi ne-am pl─âcut am├óndoi, dar el s-a comportat ca un adev─ârat profesionist, timp de dou─â-trei s─âpt─âm├óni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personal─â, de lucrurile pe care a╚Ö putea s─â le ├«mbun─ât─â╚Ťesc la mine ╚Öi at├ót. Ulterior, ne-am ├«mprietenit, am ├«nceput s─â ╚Ťinem unul la cel─âlalt, doar c─â niciunul dintre noi nu avea curajul s─â dezv─âluie lucrul ─âsta.

Emanuel a spus primul <Te iubesc!> ╚Öi a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care ├«l a╚Öteptam ╚Öi ├«n urma c─âruia am r─âsuflat u╚Öurat─â, ├«n sf├ór╚Öit, pentru c─â ╚Öi eu voiam s─â zic asta. A fost magic!ÔÇŁ, a m─ârturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

image
Alexandra Stan ╚Öi Emanuel-Petre Necatu s-au c─âs─âtorit pe plaj─â, ├«n Constan╚Ťafoto: VIVA

├Äntre cei doi a fost dragoste la prima vedere. So╚Ťul Alexandrei s-a ocupat ╚Öi de pisicul vedetei, Hercules. ÔÇ×So╚Ťul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios ╚ÖiÔÇŽ foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, ├«n urm─â cu c├óteva luni, ├«ntr-un context social. Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar c─â a fost ├«ntr-un stadiu prea avansat de boal─â ╚Öi nu mai este printre noiÔÇŽ C├ót despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea am├óndurora, ne-am ├«ndr─âgostit instant unul de cel─âlalt ╚Öi, dup─â cum vede╚Ťi, n-am stat prea mult pe g├ónduriÔÇŁ, a mai spus Alexandra.

Alexandra Stan ╚Öi Emanuel s-au c─âs─âtorit weekend-ul trecut. Ceremonia religioas─â a fost una discret─â, la o biseric─â din Constan╚Ťa, ora╚Öul natal al frumoasei c├ónt─âre╚Ťe, iar petrecerea a avut loc pe plaj─â.┬á

Cine este Emanuel-Petre Necatu, so╚Ťul Alexandrei Stan

Emanuel-Petre Necatu, so╚Ťul Alexandrei Stan, are 35 de ani ╚Öi a cerut-o oficial pe Alexandra Stan ├«n c─âs─âtorie pe data de 14 aprilie 2021, atunci c├ónd cei doi au mers ├«mpreun─â la Prim─âria C├ómpulung pentru a solicita oficializarea rela╚Ťiei lor. Ulterior, cei doi s-au r─âzg├óndit ╚Öi au hot─âr├ót s─â fac─â nunta ÔÇŁacas─âÔÇŁ la Alexandra. Pe 7 mai 2021, cererea a fost trasferat─â la Prim─âria Constan╚Ťa, iar cununia civil─â a avut loc dou─â s─âpt─âm├óni mai t├órziu. B─ârbatul a absolvit o facultate de ╚Ötiin╚Ťe politice, este din C├ómpulung ╚Öi locuie╚Öte ├«n prezent ├«n Bucure╚Öti.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png