Cine e bărbatul cu care s-a măritat Alexandra Stan! Emanuel a fost terapeutul cântăreței

image
Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu s-au căsătorit în mare secretfoto: VIVA

Vestea că Alexandra Stan s-a măritat a șocat întreg showbiz-ul românesc. Cântăreața în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit, weekend-ul trecut, în mare secret la Constanța! Acum a ieșit la iveală cine este bărbatul care a făcut-o pe rebela cântăreață femeie de casă!

Alesul inimii Alexandrei Stan se numește Emanuel, un bărbat cu care căntăreața este într-o relație de puțin timp. Emanuel a fost terapeutul Alexandrei și astfel acesta a reușit să-i cucerească inima clientei sale. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relația cu Alexandra.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul <Te iubesc!> și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

image
Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu s-au căsătorit pe plajă, în Constanțafoto: VIVA

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Soțul Alexandrei s-a ocupat și de pisicul vedetei, Hercules. „Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social. Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit weekend-ul trecut. Ceremonia religioasă a fost una discretă, la o biserică din Constanța, orașul natal al frumoasei cântărețe, iar petrecerea a avut loc pe plajă. 

Cine este Emanuel-Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan

Emanuel-Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan, are 35 de ani și a cerut-o oficial pe Alexandra Stan în căsătorie pe data de 14 aprilie 2021, atunci când cei doi au mers împreună la Primăria Câmpulung pentru a solicita oficializarea relației lor. Ulterior, cei doi s-au răzgândit și au hotărât să facă nunta ”acasă” la Alexandra. Pe 7 mai 2021, cererea a fost trasferată la Primăria Constanța, iar cununia civilă a avut loc două săptămâni mai târziu. Bărbatul a absolvit o facultate de științe politice, este din Câmpulung și locuiește în prezent în București.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Sorin voluntar pompieri FOTO ISU Suceava jpg
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf