Alexandra Stan, un nou iubit la 3 luni de la divorț

27 decembrie 2021

Anul 2021 a fost cel al recordurilor pe plan personal, pentru celebra cântăreață Alexandra Stan. Ea și Emanuel Necatu s-au căsătorit după doar două luni de relaţie şi au divorţat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul lor.

image

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”. Iată însă că după divorț  situația s-a redresat, iar Alexandra iubește din nou.

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan

Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Este la fel de dezinvolt ca și Alexandra și se înțeleg foarte bine. Cei doi ies de o lună și încearcă să-și ascundă cât pot relația.  

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg