Alexandra Stan s-a căsătorit în secret, după câteva săptămâni de relație: "A fost totul ceva de vis”

image
Alexandra Stan s-a căsătorit în secretSursă foto: Arhivă personală

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, i-a luat pe toți cunoscuții și admiratorii prin surprindere cu ultima sa decizie: s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul misterios alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a acordat un interviu publicației Viva! în care a vorbit despre nunta care a avut loc în plină pandemie.

Alexandra Stan a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit în secret, în orașul natal, Constanța. La eveniment nu au participat multe persoane, ținând cont de condițiile actuale generate de pandemie, însă ceremonia a fost una pe care artista nu o va uita vreodată. Totul s-a desfășurat conform planurilor, iar Alexandra este, în sfârșit, fericită, potrivit propriilor declarații. 

Într-un interviu oferit publicației Viva! artista a vorbit despre nuntă și bărbatul care i-a adus din nou zâmbetul pe chip și căruia i-a spus "da" după dpar câteva săptămâni de relație! Întrebată dacă nu consideră că a făcut marele pas prea devreme, Alexandra a oferit un răspuns amplu.

"Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită", a declarat artista. 

Deși ceremonia a fost una de vis, Alexandra regretă că nu a avut prietenii aproape în ziua în care a purtat rochia de mireasă. La nuntă au participat doar membrii familiei, nașii și câțiva prieteni foarte apropiați mirilor. 

"Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim", a dezvăluit cântăreața. 

Citește și: 

Alexandra Stan, despre primul ei iubit, Dorian Popa. ”M-a înșelat cu o fată cu mulți bani!”

Alexandra Stan, răspunsuri sincere în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Uneori am complexul fetei sărace”

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg