Alexandra Stan, foc și pară pe Măruță: «A făcut niște chestii foarte urâte. Nu o să mai merg la el în emisiune niciodată»

alexandra stan catalin maruta png
Alexandra Stan, în emisiunea lui Cătălin Măruțăfoto: captură PRO TV

După Alex Velea și Antonia, una alt artist se declară supărat pe Cătălin Măruță. Este vorba despre Alexandra Stan, care a dezvăluit recent ce a deranjat-o în emisiunea prezentatorului de la PRO TV.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a povestit un episod neplăcut pentru ea, pe care l-a trăit vara aceasta, la filmările unei ediții speciale a emisiunii "La Măruță", de la PRO TV. Solista a vorbit despre nunta ei, însă au deranjat-o întrebările despre o posibilă sarcină.

"Mâine, poimâine vara o să nea și-o veste, că familia se mărește", a spus, Măruță, subtil. În acel moment (video, minutul 3.40) s-a și instalat supărarea pe chipul Alexandrei, care a răspuns, ușor stânjenită: "Da, că-i fac un verișor, un nepoțel. Nu știu, în curând, când o vrea Dumnezeu".

Alexandra Stan: "El scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată"

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic...a fost o chestie, așa....Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV...și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte...A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor....și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar oamenii m-au călcat în picioare", a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruță: "M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea". Ce decizie a luat solistul

Alex Velea, răspuns dur: "Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false"

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE