Alexandra Stan, foc și pară pe Măruță: «A făcut niște chestii foarte urâte. Nu o să mai merg la el în emisiune niciodată»

alexandra stan catalin maruta png
Alexandra Stan, în emisiunea lui Cătălin Măruțăfoto: captură PRO TV

După Alex Velea și Antonia, una alt artist se declară supărat pe Cătălin Măruță. Este vorba despre Alexandra Stan, care a dezvăluit recent ce a deranjat-o în emisiunea prezentatorului de la PRO TV.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a povestit un episod neplăcut pentru ea, pe care l-a trăit vara aceasta, la filmările unei ediții speciale a emisiunii "La Măruță", de la PRO TV. Solista a vorbit despre nunta ei, însă au deranjat-o întrebările despre o posibilă sarcină.

"Mâine, poimâine vara o să nea și-o veste, că familia se mărește", a spus, Măruță, subtil. În acel moment (video, minutul 3.40) s-a și instalat supărarea pe chipul Alexandrei, care a răspuns, ușor stânjenită: "Da, că-i fac un verișor, un nepoțel. Nu știu, în curând, când o vrea Dumnezeu".

Alexandra Stan: "El scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată"

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic...a fost o chestie, așa....Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV...și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte...A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor....și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar oamenii m-au călcat în picioare", a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruță: "M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea". Ce decizie a luat solistul

Alex Velea, răspuns dur: "Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false"

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg