VIDEO Măruță a răspuns acuzațiilor Alexandrei Stan: «Adevărul trebuia spus! Eu zic să te aștepți și la un proces!»

image
Alexandra Stan, în emisiunea lui Cătălin Măruțăfoto: captură PRO TV

La două săptămâni de când Alexandra Stan a făcut acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță, anunțând, supărată, că pentru nimic în lume nu va mai merge la el în emisiune, prezentatorul a ieșit public cu răspunsul. Nu se consideră vinovat cu nimic, dimpotrivă, o amenință pe artistă cu un proces în instanță.

De unde a pornit supărarea Alexandrei Stan

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic...a fost o chestie, așa....Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV...și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte...A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor....și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar oamenii m-au călcat în picioare", a declarat Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici, în urmă cu două săptămâni.

Măruță nu știa despre problema ei de sănătate

Inițial, Măruță nu a răspuns acuzațiilor. A făcut-o joi, în emisiunea sa de la PRO TV. „Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată. Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția "La Măruță". Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care - sper să fie limpede pentru toată lumea - să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus!”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram, în dreptul declarației video din emisiune.

Prezentatorul PRO TV amenință: „Să te aștepți și la un proces!”

Conform prezentatorului tv, lucrurile au stat cu totul altfel și o întreabă pe Alexandra de ce nu a reacționat în momentul în care a deschis subiectul sensibil, ci s-a purtat firesc, ba chiar a intrat în jocul lui. „Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și poate nu ai fost corectă. Unde am scris eu ceva despre tine, poți să ne arăți ceva? Nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele nu a știut de problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud de aceste lucruri, dar nu ne-ai spus, nu am știut de așa ceva. Dacă tu mi-ai fi spus că ai problema asta și nu vrei să vorbești despre ea, iar eu te întrebam «când faci un copil», tu nu-mi spuneai «băi, Măruță, ai luat-o razna, de ce mă întrebi asta când nu vreau să vorbim?». Ai fi intrat în jocul meu? Minciuna asta are picioare scurte. Dacă ai alte dovezi, te rog spune-le. Dacă nu, eu zic să te aștepți și la un proces, pentru că e prea mult! Haide să nu ne mai jucăm cu cuvintele și să inventăm, pentru că și eu am familie, și eu am copii, părinți, prieteni, și nu vreau ca imaginea mea în fața lor să fie asta, clădită de tine. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept”, a răspuns Măruță.

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg