Alexandra Stan, dezvăluiri despre fostul soț. De ce a încercat să se sinucidă

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, intrând la un moment dat în câteva subiecte delicate, pe care a mărturisit că nu le-a mai dezvăluit în mod public până la momentul respectiv.

alexandra stan sexy png
Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră Foto: Arhivă personală

Artista a vorbit, printre altele, și despre relațiile sale amoroase pe care le-a avut, de-a lungul timpului, catalogându-le pe majoritatea drept „toxice”. Amintim că una dintre ele s-a terminat chiar cu violență domestică, în urmă cu câțiva ani, după ce iubitul ei de atunci, care îi era și impresar, Marcel Prodan, a agresat-o fizic pe solistă. 

Motivul pentru care Alexandra Stan a încercat să își ia viața de două ori

Alexandra Stan a dezvăluit că în perioada în care se afla în relația cu Marcel Prodan s-a gândit să se sinucidă, încercând chiar de două ori să pună și în practică acest gând, după ce s-a confruntat cu depresia. Cel care a salvat-o de la moarte a fost tatăl ei, care s-a prins rapid de situație și a sfătuit-o să verse, după ce luase mai multe pastile.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră.”, a povestit Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan, foc și pară pe Măruță: «A făcut niște chestii foarte urâte. Nu o să mai merg la el în emisiune niciodată»

stanga
dreapta
alexandra stan 4 jpg
alexandra stan 9 jpg
alexandra stan jpg
alexandra stan si emanuel
alexandra stan emanuel 0 jpeg

Alexandra Stan, despre relațiile toxice. Ce spune despre fostul soț

De asemenea, vedeta a „trecut în revistă” și alte relații eșuate, vorbind și despre căsătoria cu Emanuel Necatu, cei doi separându-se la scurt timp după nuntă.

Au fost oameni care au venit la tine și s-au prezentat drept salvatori și s-au arătat a fi, de fapt, tot niște abuzatori?”, a fost întrebarea lui Mihai Morar, în podcastul „Fain & Simplu”, iar răspunsul Alexandrei nu a întârziat să apară.

O grămadă. Normal. Sunt mulți, mai ales în industria asta. S-a întâmplat asta chiar și cu Emamuel, fostul soț. Fix așa l-am perceput. El zice că nu, că e percepția mea. Dar fix așa s-a prezentat, ca un salvator. Îmi zicea că am foarte mulți oameni în jurul meu care îmi vor răul și el făcea întruna rugăciuni ca să mă ajute.. N-am mai vorbit cu nimeni despre chestia asta, niciodată.”, a dezvăluit artista.

Citește și: Alexandra Stan, un nou iubit la 3 luni de la divorț

Trezirea a fost când Bogdan (un fost partener n.r) a început să îmi propună să ne vedem și cu alte persoane. Eu făcând toate sacrificiile...(..) A trebuit să trec prin toate relațiile toxice ca să îmi dau seama că eu sunt singura care poate să mă facă cea mai fericită. Eu știu cel mai bine ce am nevoie.”, a mai spus Alexandra Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg