Marcel Prodan: «Alexandra Stan spunea că vrea să se sinucidă»

Alexandra Stan a fost bătută măr, pe 15 iunie 2013, de fostul ei impresar și iubit, Marcel Prodan jpeg
Alexandra Stan a fost bătută măr acum doi ani de fostul ei impresar și iubit, Marcel ProdanFoto: Mediafax

Alexandra Stan (25 de ani), aflată în plină campanie de promovare cu videoclipul ”We Wanna”, are parte de o nouă lovitură din partea fostului ei impresar Marcel Prodan.

Bărbatul, care în iulie 2013, a transformat-o pe solistă în sac de box, a făcut joi declarații defăimătoare la adresa ei, la Judecătoria Constanța, în dosarul în care Alexandra l-a acuzat de violență: “Alexandra a început să mă lovească în cap cu picioarele. M-am ferit și am văzut că a tras de volan în dreapta. Atunci am reacționat și am lovit-o cu mâna dreaptă în partea dreaptă a feței, astfel explicându-se leziunile. Alexandra plângea și se uita pierdută în gol, spunea că vrea se sinucidă. A deschis portiera și a vrut să se arunce din mașina. S-a lovit în portieră, am prins-o de mână și am frânat”, a spus Marcel, potrivit PRO TV.

Alexandra s-a grăbit să-l contrazică: ”M-a luat de mână și m-a băgat în mașină. În timp ce ne deplasam către Valu m-a lovit de mai multe ori cu pumnul drept. Am intrat în stare de șoc și am vrut să cobor din mașină”. Următorul termen al procesul a fost stabilit pentru data de 5 septembrie.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar