Alexandra Stan, cu sânii dezgoliți, pe internet. Interzis de provocatoare

Ultima actualizare:

Alexandra Stan a publicat câteva imagini de-a dreptul incendiare pe internet, în care mignona artistă pozează cu sânii dezgoliți, ochelari la ochi, într-o ipostază ce amintește mai degrabă de filmele cu James Bond. 

Vedeta este cunoscută pentru faptul că îi place mereu să surprindă prin aparițiile ei provocatoare, fie în clipuri, la evenimente, sau pe social-media. Alexandrei Stan nu îi este rușine să-și exprime senzualitatea, astfel că a postat recent câteva imagini extrem de incitante, în care blondina apare cu sânii goi și încearcă să-și acopere bustul cu mâna. 

Citește și: Alexandra Stan, cadou «deocheat» pentru Mihai Morar! Apare goală!

Imaginile sunt cu atât mai provocatoare cu cât Alexandra Stan arată precum o adevărată femeie fatală. Cu ochelari la ochi, unghii extrem de lungi și atitudine misterioasă, vedeta întruchipează imaginea unei dive periculoase, gata să subjuge orice bărbat.

Vedeta a scris și un mesaj plin de sarcasm în dreptul imaginilor.

,,Scuze, nu-i pot vedea pe hateri"

Citește și: Alexandra Stan, intrare ca la Hollywood! Ținuta face toți banii

Alexandra Stan a fost nevoită să-și anuleze concertul din cauza unei infecții

În ciuda imaginilor provocatoare, postate pe rețelele de social-media, Alexandra Stan nu este tocmai într-o formă bună. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul ce urma să aibă loc pe scena unui festival din Ungaria din cauza unei infecții în gât. 

Alexandra Stan și-a anunțat fanii că nu va putea susține spectacolul și a publicat pe InstaStory o imagine în care se află pe patul de spital, în timp ce asistenta îi punea perfuzie. De asemenea, vedeta a mai publicat încă o poză cu termometrul ce arăta o temperatură de peste 38 de grade. 

Alexandra Stan a vrut să se sinucidă

Alexandra a avut o serie de relații toxice, iar cea care a marcat-o cel mai mult a fost mariajul cu managerul Marcel Prodan. Vedeta a mărturisit că în timpul căsniciei a început să sufere de depresie, iar această perioadă a culminat cu momentul în care a luat un pumn de pastile pentru a-și pune capăt zilelor. Alexandra Stan a declarat că tatăl ei a fost cel care a salvat-o în acele clipe, a găsit-o la timp, simțind că ceva este neînregulă cu fiica sa. 

Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră.”, a povestit Alexandra Stan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net