Alexandra Stan, cadou «deocheat» pentru Mihai Morar! Apare goală!

Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar pe platforma YouTube, acolo unde cei doi au dezbătut mai multe subiecte, printre care și criticile la adresa cântăreței, căreia i se reproșează că se „dezbracă” destul de des. Următorul ei gest l-a luat prin surprindere chiar și pe Morar, atunci când artista i-a oferit cadou „deocheat”!

1alexandra stan mihai morar png
Alexandra Stan, invitată în podcastul lui Mihai Morar Foto: Captură Video

Cunoscută pentru stilul ei îndrăzneț, afișat în videoclipurile muzicale, pe rețelele de socializare sau chiar și în viața de zi cu zi, Alexandra Stan a demonstrat în repetate rânduri că nu e genul care să aibă inhibiții.

Alexandra Stan, cadou „deocheat” pentru Mihai Morar

Acest lucru i-a adus și faimă, dar și multe critici, iar vedeta a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre ce înseamnă să „te dezbraci” din punctul ei de vedere.

Te-au întrebat unii ziariști de ce ești așa de dezbrăcată?”, a fost întrebarea lui Mihai Morar. 

Da, m-au întrebat: dar tu de obicei te dezbraci așa? Cum e să te dezbraci? Okay....(aici a făcut o grimasă n.r). Știți, mai am și nevoia asta. Dacă vouă vi se pare că mă dezbrac foarte mult, e ok.

stanga
dreapta
5alexandra stan mihai morar png
4alexandra stan mihai morar png
3alexandra stan mihai morar png
2alexandra stan mihai morar png

Fix asta le-am zis și lor, că mi se pare că e un act de putere și de vulnerabilitate să poți să te dezbraci așa pe coperta albumului și în același timp să fii sigură pe puterile tale. Apropo, ți-am adus un cadou.”, a spus Alexandra Stan, moment în care a scos la iveală o sacoșă pe care era inscripționată poza care apare și pe noul ei album, care a stârnit de altfel și discuția de mai sus, în care vedeta nu poartă deloc haine și apare într-o ipostază provocatoare.

Chiar și dacă te vor judeca oamenii doar după copertă, în momentul în care vor asculta albumul o să își schimbe părerea.”, a adăugat Alexandra.

Citește și: Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: "Era toxic ce se întâmpla"

Cum a primit Mihai Morar cadoul îndrăzneț

Fără o reacție imediată, Mihai Morar a acceptat cadoul, glumind ulterior. „Asta e o sacoșă...care ascunde chiar albumul tău. S-a comentat mai mult apariția ta la lansarea albumului, decât albumul.”, a replicat gazda podcastului, care a comentat negativ criticile la adresa Alexandrei, pe care le consideră „învechite”. 

Mie mi se pare că nici acum 10-15 ani nu aveau sens comentariile astea. Dacă stăm să ne gândim bine, prima piesă cu care m-am lansat se numește Lollipop. E un videoclip în care sunt îmbrăcată în haine de școlăriță, luate de pe un sex shop, și lingeam niște acadele. Adică..de unde uimirea? Întotdeauna am fost o fire foarte dezinvoltă.”, a mai punctat Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan, crize la lansarea albumului! «Să nu creadă lumea că mă dezbrac chiar așa!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
simona gherghe jpg
foto2 viviana si fetele jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png