Alexandra Stan, cadou «deocheat» pentru Mihai Morar! Apare goală!

Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar pe platforma YouTube, acolo unde cei doi au dezbătut mai multe subiecte, printre care și criticile la adresa cântăreței, căreia i se reproșează că se „dezbracă” destul de des. Următorul ei gest l-a luat prin surprindere chiar și pe Morar, atunci când artista i-a oferit cadou „deocheat”!

Alexandra Stan, invitată în podcastul lui Mihai Morar Foto: Captură Video
Alexandra Stan, invitată în podcastul lui Mihai Morar Foto: Captură Video

Cunoscută pentru stilul ei îndrăzneț, afișat în videoclipurile muzicale, pe rețelele de socializare sau chiar și în viața de zi cu zi, Alexandra Stan a demonstrat în repetate rânduri că nu e genul care să aibă inhibiții.

Alexandra Stan, cadou „deocheat” pentru Mihai Morar

Acest lucru i-a adus și faimă, dar și multe critici, iar vedeta a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre ce înseamnă să „te dezbraci” din punctul ei de vedere.

Te-au întrebat unii ziariști de ce ești așa de dezbrăcată?”, a fost întrebarea lui Mihai Morar. 

Da, m-au întrebat: dar tu de obicei te dezbraci așa? Cum e să te dezbraci? Okay....(aici a făcut o grimasă n.r). Știți, mai am și nevoia asta. Dacă vouă vi se pare că mă dezbrac foarte mult, e ok.

Fix asta le-am zis și lor, că mi se pare că e un act de putere și de vulnerabilitate să poți să te dezbraci așa pe coperta albumului și în același timp să fii sigură pe puterile tale. Apropo, ți-am adus un cadou.”, a spus Alexandra Stan, moment în care a scos la iveală o sacoșă pe care era inscripționată poza care apare și pe noul ei album, care a stârnit de altfel și discuția de mai sus, în care vedeta nu poartă deloc haine și apare într-o ipostază provocatoare.

Chiar și dacă te vor judeca oamenii doar după copertă, în momentul în care vor asculta albumul o să își schimbe părerea.”, a adăugat Alexandra.

Citește și: Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: "Era toxic ce se întâmpla"

Cum a primit Mihai Morar cadoul îndrăzneț

Fără o reacție imediată, Mihai Morar a acceptat cadoul, glumind ulterior. „Asta e o sacoșă...care ascunde chiar albumul tău. S-a comentat mai mult apariția ta la lansarea albumului, decât albumul.”, a replicat gazda podcastului, care a comentat negativ criticile la adresa Alexandrei, pe care le consideră „învechite”. 

Mie mi se pare că nici acum 10-15 ani nu aveau sens comentariile astea. Dacă stăm să ne gândim bine, prima piesă cu care m-am lansat se numește Lollipop. E un videoclip în care sunt îmbrăcată în haine de școlăriță, luate de pe un sex shop, și lingeam niște acadele. Adică..de unde uimirea? Întotdeauna am fost o fire foarte dezinvoltă.”, a mai punctat Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan, crize la lansarea albumului! «Să nu creadă lumea că mă dezbrac chiar așa!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net