Andreea Bălan îl desființează pe George Burcea. Actorul din ”Wednesday” primește o lovitură grea

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 de ani) nu uită și nu iartă! Vedeta Antenei 1 a făcut apel în instanță pentru custodia exclusivă a celor două fetițe ale sale: Ella (6 ani) și Clara (4 ani). Cântăreața își dorește ca ea să poată lua deciziile importante în ceea ce privește educația celor două micuțe pe care le are cu George Burcea (34 de ani), atacându-l gratuit într-un interviu.

Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial la finele anului 2022, după aproape 2 ani de procese. Într-un final, cei doi au reușit separarea, însă custodia a devenit comună, lucru cu care cântăreața nu este de acord.

Citește și: Andreea Bălan: „Am fugit de acasă, la 18 ani. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine”

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a explicat de ce își dorește custodia exclusivă, atacându-l pe actorul din ”Wednesday”, despre care spune, indirect, că nu este în măsură să ia decizii coerente pentru cele două fiice ale lor, punându-i la îndoială judecata.

„Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare.

Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect”, a declarat Andreea Bălan, pentru revista Viva.

Iată și: Andreea Bălan nu se împacă cu gândul că nu mai poate face copii! Ce tratament inovativ a încercat?

Andreea Bălan îi cere lui George Burcea banii pentru pensia alimentară

În același interviu, Andreea Bălan a declarat că George Burcea nu le plătește pensia alimentară celor două fetițe pe care le au împreună, deși are o sumă lunară de dat. În același timp, actorul petrece timp cu cele două fiice, pe care le răsfață mai tot timpul. Din păcate, pentru vedetă nu-i suficient, căci își dorește și pensia alimentară obținută după divorț, mai ales că le crește exclusiv din banii ei.

Vezi și: Andreea Antonescu, certată de „sora” Bălan că pleacă de acasă în ultima lună de sarcină: „Mă moșești tu!”

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a mai spus Andreea, care nu l-a menajat deloc pe George Burcea. Declarațiile din revista Viva ale cântăreței au făcut furori în spațiul public.

Click! spune

Andreea Bălan se pare că nu prea are noroc în dragoste. După separarea de George Burcea, vedeta s-a iubit timp de un an cu Tiberiu Argint, de care s-a și despărțit câteva luni mai târziu. După această separare tacită gurile rele spuneau că diva se iubește cu un alt bărbat misterios, pe care îl ține doar pentru ea și cam atât. Înainte de aceste idile eșuate, ea a avut o relație cu Keo, care a părăsit-o pentru Misty, artista cu care are și o fetiță și cu care trăiește și în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net