Iată cum aşteaptă vedetele minivacanţa de Crăciun! Ele sunt cele mai sexy Crăciunițe

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O brad frumos, care e mai falnic şi mai luminos? Vedetele s-au întrecut şi anul acesta în fotografii cu casele lor frumos amenajate, pentru că, nu-i aşa, vorba lui Ştefan Bănică, “Doar o dată-i Crăciunul!”.  De mai bine de o săptămână s-a dat startul celor mai interesante shootinguri pentru Crăciun, iar vedetele au făcut faţă cu brio acestui maraton. 

De când a devenit tătic, Dani Oţil (42 ani) este extrem de încântat şi profită de fiecare minut liber pe care îl are ca să îl petreacă cu micuţul Tiago, care are deja un an şi două luni. „S-a dat drumul la treabă! Crăciunul 2…dar primul care contează!”, a fost mesajul postat de Dani.  

Dani Oțil, al doilea an  pe care îl petrece  din postura de tătic
Dani Oțil, al doilea an pe care îl petrece din postura de tătic

Nici Pepe (43 ani) nu mai poate de dragul micuţului său junior, care a venit pe lume în vara acestui an. Îi face băiţă, îl schimbă, îi dă să mănânce, dar şi mai mândru este de faptul că va petrece acum primul Crăciun din postura de tată de băiat.

Pepe nu-și mai încape  în piele de când  e tată de băiat
Pepe nu-și mai încape în piele de când e tată de băiat

În plus, Pepe a scos şi o piesă nouă cu un clip în care apare toată familia lui, inclusiv cele două fete, Rosa şi Maria, pe care le are din căsătoria cu Raluca Pastramă.  

Şi Claudia Neghină a devenit mamă de curând, iar de atunci sărbătorile au căpătat un alt farmec pentru ea! La 40 de ani are o superbă fetiţă, pe Sofia, care a devenit Universul ei. Mama şi fiica s-au pozat lângă bradul de Crăciun şi oferă o imagine înduioşătoare.  

Claudia Neghină este  nedespărțită de  fetița ei, Sofia
Claudia Neghină este nedespărțită de fetița ei, Sofia

Familia lui Cabral (45 ani) e adorabilă. “Îmi dau seama că magia noastră nu seamănă cu definiţia din dex. Că supradoza de gingăşie pe care o întâlneşti în general în şedinţele foto de sărbători - acelea cu bradul, copiii, căţeii, cadourile, decoraţiunile şi praful de zâne - la noi e mai mereu altfel. Ibacka style magic...”, a postat frumoasa lui soţie, Andreea. 

Familia lui Cabral este în fotografii  fără mezinul Tiago, care a adormit  înainte de shooting
Familia lui Cabral este în fotografii fără mezinul Tiago, care a adormit înainte de shooting

Pentru Valentina Pelinel (42 ani) sărbătorile sunt întotdeauna magice. „Eu fac mereu bradul de Crăciun în culoarea mea preferată: roşu! Am revenit în Bucureşti acum, am fost la munte, de obicei ne strângem toată familia de sărbători. Au fost şi Melissa (19 ani şi jumătate), şi Gloria (7 ani şi jumătate) cu noi, dar acum se vor întoarce în SUA”, a declarat Pelinel pentru Click!.

Familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea s-a reunit în pragul  sărbătorilor de iarnă!
Familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea s-a reunit în pragul sărbătorilor de iarnă!

Oana Roman (46 ani) şi soţul ei, Marius Elisei, au traversat perioadele grele din cuplu, dar au rămas împreună. Amândoi se bucură de momentele frumoase şi de pozele pe care le-au făcut acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Marius şi Oana au făcut câteva poze şi alături de fiica lor, în vârstă de 9 ani.  

Oana Roman este încântată  de ședința foto pe care  a făcut-o și anul acesta  împreună cu familia ei
Oana Roman este încântată de ședința foto pe care a făcut-o și anul acesta împreună cu familia ei

Ela Crăciun (40 ani) a decis să schimbe complet rutina de Crăciun pentru anul acesta şi a dat bucatele tradiţionale româneşti pe… Africa. “De la 14 ani petrec fiecare Crăciun la Sinaia. O să respectăm şi anul acesta tradiţia şi vom petrece acolo Ajunul Crăciunului şi prima zi de Crăciun, la părinţii mei, însă de această dată am decis ca a doua zi să plecăm în Kenya”, a declarat Ela Crăciun. 

Ela își duce familia  în Africa, imediat  după Crăciun
Ela își duce familia în Africa, imediat după Crăciun

Fără copii deocamdată, Liviu Teodorescu (30 ani) se bucură din plin de Crăciun, alături de frumoasa lui soţie, Iulia, cu care s-a fotografiat lângă un brad imens şi a transmis mesajul: “Vine Craciunuuuuul!”. 

Liviu Teodorescu  și soția lui abia așteaptă să  primească și să ofere daruri
Liviu Teodorescu și soția lui abia așteaptă să primească și să ofere daruri

Cele mai sexy Crăciuniţe

Andreea Bălan (38 ani) este cea mai fericită în pragul sărbătorilor de iarnă. Artista cu suflet de copil se bucură mai ceva decât fetele ei atunci când vine Moşul! “Ziua fustă lungă, seara scurtă! Şi Moşul meu e tinerel şi are în ureche un cercel. La adulţi Moşul vine o singură dată, la copii de 5-10 ori, în funcţie de serbări şi evenimente…”, a notat Andreea, mămica Ellei (6 ani) şi a Clarei (3 ani). 

Andreea Bălan este  din ce în ce mai sexy
Andreea Bălan este din ce în ce mai sexy

Andreea Bănică (44 ani) a filmat videoclip nou în preajma sărbătorilor de iarnă, “Numai Iubire”, şi cu această ocazie a realizat şi o şedinţă foto, într-un cadru de poveste.“„Numai iubire” vă doresc de Crăciun vouă şi celor dragi!”, a fost mesajul postat de Andreea Bănică.  

Andreea Bănică a filmat  un videoclip special de Crăciun
Andreea Bănică a filmat un videoclip special de Crăciun

Pentru Paula Seling (43 ani) acestea vor fi primele sărbători din postura de femeie liberă, după ce anul acesta a divorţat de soţul ei, Radu Bucura, după 17 ani de căsnicie. Artista a avut o lună decembrie plină de concerte,  un adevărat tur de forţă prin ţară cu turneul său de colinde, a filmat şi un videoclip şi s-a fotografiat lângă brad, într-o rochie de prinţesă. 

Paula Seling radiază! Artista este  în cea mai bună formă de sărbători
Paula Seling radiază! Artista este în cea mai bună formă de sărbători

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net