Paradă de vedete la premiera „Avatar: Calea Apei”! Cum s-au îmbrăcat actrițele din film

Ultima actualizare:

A avut loc premiera celui mai așteptat moment din industria cinematografică din această iarnă – filmul „Avatar: Calea Apei”. Evenimentul s-a ținut marți, la Los Angeles. Celebritățile de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Bailey Bass a venit îmbrăcată într-o rochie verde (Foto: Profimedia)
Bailey Bass a venit îmbrăcată într-o rochie verde (Foto: Profimedia)

Citește și: Regizorul «Avatarului», dat în judecată. A fost acuzat c-a furat ideea filmului

Bailey Bass a optat pentru o rochie tip sirenă

Actrițele din „Avatar” au strălucit pe covorul roșu! Bailey Bass (19 ani), care o joacă pe Tsireya în film, a arătat ca o adevărată sirenă, într-o rochie verde-marin de la Thodd Thomas. Silueta ținutei ne-a dus cu gândul la niște valuri, aceasta fiind aleasă special pentru a fi în ton cu tematica peliculei. Tânăra actriță are o avere estimată la 1 milion de dolari și, deși este încă adolescentă, nu se află la primul ei rol. Ea a mai apărut în producții de succes, printre care serialele „Interviu cu un vampir” și „Lege și Ordine”.

Iată și: James Cameron a explorat cel mai adânc loc de pe Terra - VIDEO

Zoe Saldaña a purtat o ținută neagră

Zoe Saldaña a optat pentru o ținută simplă, dar de efect (Foto: Profimedia)
Zoe Saldaña a optat pentru o ținută simplă, dar de efect (Foto: Profimedia)

Zoe Saldaña (44 de ani), care a revenit în rolul lui Neytiri, a optat pentru o rochie midi, de culoare neagră, din colecția couture a casei de modă Schiaparelli. Ținuta a avut umerii dezgoliți, iar partea de jos a fost formată din volane, care imitau un trandafir în plină floare. Pentru bijuterii, Saldaña, care are o avere de 35 de milioane de dolari, a purtat un choker auriu de la Bvlgari, cu un pandantiv roșu strălucitor. Restul accesoriilor ei au constat într-un inel strălucitor și o geantă Tyler Ellis Lee Pouchet din satin negru, cu diamante și feronerie argintie. De asemenea, ea a asortat la rochie o pereche de tocuri negre, de la Alexandre Birman.

Află și: Zoe Saldana, mamă eroină

Când privești filmul, te vei trezi că îți ții respirația, fără să îți dai seama. Îți va fi frică, pentru că apa are acest efect asupra minții tale”, a mărturisit Zoe Saldaña, potrivit site-ului wsvn.com. ​​„Veți avea adolescenți rebeli, veți avea accese de furie, veți vedea certuri între părinți despre copii”, a adăugat ea. În continuarea filmului, familia Sully părăsește pădurile din Pandora în favoarea oceanelor pentru că, surpriză, oamenii distrug totul. Dar ceea ce este cu adevărat uimitor e faptul că actorii au jucat rolurile în apă reală.

Cariera mea a fost propulsată datorită filmului «Avatar», care mi-a deschis o mulțime de uși. Mă simt recunoscătoare că fac parte din ceva atât de special. Am așteptat cu nerăbdare continuarea producției”, a mărturisit Zoe. 13 ani a durat revenirea  „Avatar” pe marile ecrane, iar criticii spun că așteptarea a meritat din plin.

Te-ar putea interesa și: Primele poze clare cu gemenii actriței Zoe Saldana! Cu cine seamănă?

Și vedetele noastre au văzut în premieră „Avatar: Calea Apei”

Foto: Cinema City

Mare forfotă miercuri într-un mall din București, căci cel mai așteptat film al anului a reunit cinefilii la sala IMAX Cinema City. La vizionarea „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” au venit printre alții Corina Caragea, Azaleea Necula, Victor Dorobanțu, Ștefan Lungu, Octavian Strunilă, magicianul Robert Tudor, Dumi, Jazzy Jo, Alex Bitman, Mariana și Daniel Nițoiu, Dinu Maxer cu fiul, Mircea Bravo, Lorena Vișan și mulți alții.

Află mai multe despre: Iulia Albu şochează din nou: pare coborâtă din filmul «Avatar»

Distribuit de Forum Film România, „Avatar: Calea Apei” va avea premieră exclusiv în cinematografe, astăzi, 16 decembrie. Acum 13 ani, câștigătorul premiului Oscar, James Cameron, i-a introdus pe cinefili într-o lume complet diferită de orice văzuseră, odată cu epopeea sa uluitoare „Avatar”. Acum, vizionarul regizor invită publicul într-o nouă și mult așteptată călătorie cinematografică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net