Avatar 2 se lansează în decembrie 2022. Ce actriță celebră revine în film!

Filmul animat regizat și produs de legendarul James Cameron, Avatar, a revoluționat industria cinematografiei. De ani buni se discută despre continuarea poveștii, iar în 2022 vom avea ocazia să vedem noua peliculă în cinematofrage, anunță toofab.com

stanga
dreapta
bază avatar 2 jpeg
avatar foto captura video
avatar
avatar jpg

Cum momentul lansării se apropie, la finalul acestui an, au început să apară mai multe materiale de promovare, un trailer indicând redistribuirea unei faimoase actrițe din prima parte. Este vorba despre Sigourney Weaver.

Fanii au intrat în vrie, întrucât personajul interpretat de actriță a fost ucis în prima parte, în firul epic anterior lăsându-se să se înțeleagă faptul că personajul nu a putut fi salvat. Evident, Sigourney Weaver va interpreta alt rol.

Sigourney Weaver, în rolul unei adolescente

Actrița a oferit câteva detalii, de altfel. Sigourney Weaver o va interpreta pe Kiri, fiica adoptivă a personajelor principale din prima parte, Jake, interpretat de Sam Worthington, și Neytiti, interpretată de Zoe Saldana.

Citește și: S-au „sucit”! Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Pentru actrița care a făcut istorie cu rolul din seria „Aliens”, interpretarea unei adolscente a fost o veritabilă provocare, ea având 72 de ani. Regizorul James Cameron a explicat cum a reușit veterana de la Hollywood să intre în pielea personajului.

Conform acestuia, Sigourney Weaver a apelat la un grup de adolescente și rezultatul a fost uimitor. Cameron a spus că pe întreaga durată a filmărilor, Sigourney Weaver a emanat o energie strălucitoare specifică adolescenților, ca și când actrița ar fi întinerit.

Distribuție completată de Kate Winslet

Acțiunea celui de-al doilea film, numit „Avatar, calea apei” urmărește evoluția familiei nou formate în producția anterioară, modul în care supraviețuiesc și cum fac față noilor provocări, atunci când planeta le este amenințată de o invazie.

Citește și: Emilia Clarke „dă din casă” detalii despre continuarea „Urzeala Tronurilor”

Distribuția va fi completată și de Kate Winslet. Actrița a mai colaborat cu James Cameron, în altă producție remarcabilă, din anii 90, Titanic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei