Emilia Clarke „dă din casă” detalii despre continuarea „Urzeala Tronurilor”

Fanii legendarei serii HBO, „Urzeala Tronurilor”(n.r. Game of Thrones), au motive să fie extaziați! Îi așteaptă două seriale, fiecare cu acțiunea plasată înainte și după firul narativ al poveștii încheiate.

Dacă în august, HBO va lansa povestea care a precedat „Urzeala Tronurilor”, în „laboratoarele” rețelei TV coace un nou proiect... continuarea serialului, cu Jon Snow, în centrul acțiunii! Evident, interpretat tot de Kit Harington.

Este oficial, serialul ar putea să aibă continuare

Vestea a fost dată de portalul Hollywood Reporter, recent. La început, se știa că este doar o intenție, până când presa a obținut reacții ale unor persoane cheie, Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen, în „Urzeala Tronurilor” și însuși George R.R. Martin, autorul volumelor care au inspirat serialul. Aceștia nu s-au ferit să „dea din casă”!

Mi-a(n.r. Kit Harington) povestit despre proiect. Știu că e într-un stadiu avansat. Deja se lucrează. Până în acest moment, a fost creat de Kit de la zero, din câte am înțeles. Așadar, dacă va reuși, ceea ce vom vedea va purta semnătura lui”, a declarat Emilia Clarke, într-un interviu acordat BBC.

Citește și: Kit Harington din „Urzeala tronurilor”, internat într-o clinică de dezintoxicare

Autorul poveștii originale, scriitorul George R.R. Martin, implicat de HBO în fiecare proiect asociat universului creatorului, a confirmat, de asemenea cele spuse de actriță. „Se va numi „Snow”. Kit a prezentat ideea și a venit cu o echipă excelentă. Sunt implicat în proiect, așa cum am fost în fiecare de până acum.

M-au vizitat, în Santa Fe, și am discutat toate detaliile, încât, împreună cu echipa mea, am conturat show-ul”, a precizat Martin, pe blogul său.

Va apărea Daenerys în viitoarea serie?

Evident, fanii nu pot să nu se gândească dacă va apărea din nou Emilia Clarke în rolul Daenerys. Actrița a lămurit și acest detaliu, spunând: „Nu. Cred mi-a ajuns”.

În serialul încheiat, Jon Snow află că numele său real este Aegon Targaryen. El nu este fiul nelegitim al Regelui Nordului, ci nepotul său, dintr-o relație neagreată de familiile Stark și Targaryen.

Așadar, având posibilitatea de a deveni rege absolut și stăpân al Tronului de fier, Jon Snow renunță la toate prerogativele și se aventurează în Ținutul sălbatic, din nordul regatului care i s-ar fi cuvenit.

Citește și: EXCLUSIV Bran din «Urzeala Tronurilor», asaltat de fani la terasă în Bucureşti

Acolo, el cunoscuse dragostea, iubita sa fiind ucisă în timpul luptelor crâncene pentru ocuparea tronului. Întâmplător, nu doar personajul și-a descoperit jumătatea în ținutul neprietenos, ci și și Kit Harington.

Actorul s-a căsătorit în viața reală cu actrița Rose Leslie, care a interpretat-o pe Ygritte, jumătatea lui Jon Snow, dând, astfel, mult mai multă greutate celebrei fraze rostite de aceasta, în serial, „Nu știi nimic, Jon Snow!”.

În timp ce fanii „Urzeala tronurilor” așteaptă continuarea poveștii lui Jon Snow, în vară, pe 21 august 2022, HBO va difuza primul episod al poveștii anterioare celebrei serii. Noul serial se numește „Casa Dragonului”(n.r. House of the Dragon).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net