Kit Harington din „Urzeala tronurilor”, internat într-o clinică de dezintoxicare

Ultima actualizare:

    Kit Harington a suferit enorm din cauza că serialul s-a sfârşitFoto: Instagram
Kit Harington a suferit enorm din cauza că serialul s-a sfârşitFoto: Instagram

Actorul Kit Harington, binecunoscut pentru rolul din „Urzeala tronurilor, este internat într-o clinică de dezintoxicare din Connecticut, SUA. El se tratează de probleme cu alcoolul, stres şi epuizare, potrivit unei surse apropiate de acesta.

Actorul Kit Harington (32 de ani), devenit celebru pentru rolul Jon Snow pe care l-a deţinut în „Urzeala tronurilor”, s-a internat într-o clinică americană de dezintoxicare imediat după ce a trminat filmările pentru serial. Când a fost difuzat finalul, la 19 mai, Harington se afla deja în centrul medical în care tratamentele costă 120.000 de dolari pe lună. Clinica îi învaţă pe pacienţi cum să facă faţă la stres şi emoţii negative. Actorul a declarat deschis în interviuri că serialul i-a afectat sănătatea, dar l-a şi făcut faimos. El l-a întruchipat pe Jon Snow timp de opt ani în film şi a fost  afectat din cauza încheierii acestuia. Kit Harington este susţinut să treacă peste problemele emoţionale de către soţia sa, Rose Leslie, Ygritte din serial, pe care a cunoscut-o în timp ce au filmat împreună.

Jon Snow s-a căsătorit! Imagini emoționante de la nunta de poveste

Uite cum arată în realitate «Muntele» din «Urzeala tronurilor»!

„Urzeala tronurilor”, un succes care l-a lansat pe Kit Harington

Încă de la lansare, în anul 2011, serialul “Urzeala Tronurilor”, care l-a lansat pe Kit Harington, a devenit un fenomen global.  Este considerat cel mai iubit serial din istoria HBO. A obţinut numeroase premii, între care se numără 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Însă finalul filmului i-a dezamăgit pe fani, care au cerut chiar ca acesta să fie rescris. Serialul a fost inspirat după seria de romane “Cântec de gheaţă şi foc” de George R.R. Martin. Kit Harington din „Urzeala tronurilor” beneficiază de un regim special în clinica de dezintoxicare situată în apropiere de orăşelul Madison, în care este internat, potrivit sursei mai sus citate, putând să intre şi să iasă oricând vrea afară.  

image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
joe pesci jpg
banner roxana vancea png
kate middleton (8) jpg
banner ioana tufaru png
banner dorian popa png