S-au „sucit”! Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Ceața s-a ridicat, parcă, în urma clarificărilor legale dintre Johnny Depp și fosta soție Amber Heard, și „corabia” pare gata de voiaj!

stanga
dreapta
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
Jack Sparrow FOTO cinemagia.ro
În rolul lui  Jack Sparrow jpeg

A cui corabie? A legandarului Căpitan Jack Sparrow, evident, Johnny Depp fiind, din nou, „în cărți” pentru a-l interpreta. Cei de la Disney par că au așteptat rezultatul procesului pentru a lua o decizie în această privință, după ce toate semnalele păreau să indice faptul că Johnny Depp fusese eliminat din distribuție, tocmai din cauza procesului.

Ofertă fabuloasă de 300 de milioane de dolari

Cum ar fi putut continua povestea fără Jack Sparrow sau cum ar fi putut alt actor să preia sarcina de a interpreta rolul? Sunt întrebări care nu îi mai preocupă pe fanii seriei, acum.

Publicația australiană Poptopic citează surse apropiate Disney care discută despre o ofertă de peste 300 de milioane de dolari pentru ca Johnny Depp să îmbrace, din nou, haina celebrului pirat, în scenariul celei de-a șasea părți a seriei și a unei mini-serii care prezintă originile personajului.

Citește și: Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow? Ce spune producătorul filmelor Pirații din Caraibe

Sursa citată a găsit chiar și o posibilă explicație a fabuloasei sume. Spre amuzamentul celor prezenți în tribunal, avocata fostei soții a megastarului, Elaine Bredehof l-a întrebat, în cadrul procesului, pe Johnny Depp dacă „va mai accepta un rol în franciza „Pirații din Caraibe”, chiar dacă Disney îi va oferi și 300 de milioane de dolari și un milion de alpace?”.

Răspunsul lui Johnny a fost simplu și rapid, „Nu doamnă”.

Compania Disney i-a trimis un cadou la finalul procesului

La finalul procesului, compania i-a trimis un coș cadou și o scrisoare emoționantă. Nu știu cu a fost primită, dar știu că există un draft al unui scenariu care îi este destinat(n.r. lui Johnny Depp). Disney va pune pe masă o ofertă de 301 milioane de dolari, care va include și o donație substanțială în scopuri caritabile, la alegerea lui Johnny”, a declarat sursa Poptopic. 

Nu se știe, însă, când se va materializa această negociere, în prezent, Johnny Depp fiind implicat în alt proiect cinematografic, pus la cale de vechiul său prieten și colaborator, legendarul regizor Tim Burton.

Citește și: Avocata lui Johnny Depp este eroină în SUA. Incredibil ce a făcut!

Johnny ar urma să îl interpreteze Gomez Addams, într-o nouă producție „Familia Addams”, în viziunea lui Burton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora