Ce făcea Johnny Depp în timp ce se dădea verdictul procesului!

Ultima actualizare:

În timp ce Amber Heard a fost prezentă în sala de judecată în momentul anunțării verdictului procesului, Johnny Depp nu a fost văzut printre participanți. Iată ce a făcut actorul în timp ce se decidea soarta procesului de 50 de milioane de dolari pe care l-a intentat!

O sursă din echipa lui Johnny Depp a anunțat, pentru CBS News, că actorul nu a putut lua parte la întrunire din cauza unor angajamente anterioare pe care și le făcuse, însă subiectul nu a fost dezvoltat.

Citește și: Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Unde s-a aflat Johnny Depp în timpul verdictului procesului

Se pare că actorul a urmărit decizia instanței la mii de kilometri depărtare de judecătoria din Virginia, unde i-a fost acordat câștig de cauză.

Din cauza angajamentelor de lucru programate anterior, luate înainte de proces, domnul Depp nu va fi prezent fizic la verdict și va urmări procesul din Regatul Unit.”, a informat o sursă apropiată actorului.

Citește și: Johnny Depp, declarație emoționantă după proces! „Adevărul nu moare niciodată”

La scurt timp însă, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora actorul a susținut de curând un concert în Marea Britanie, alături de muzicianul Jeff Beck, cei doi fiind văzuți mai apoi și la o terasă.

Johnny Depp l-a însoțit pe chitaristul Jeff Beck în turneul său prin Europa. În urmă cu doar câteva zile, weekend-ul trecut, actorul a urcat pe scenă și a făcut un show în toată regula, cântând la rândul său la chitară, în cadrul spectacolului din în Yorkshire. 

Johnny Depp și-a sărbătorit victoria în Marea Britanie

În ziua aflării verdictului, Johnny Depp a fost surprins la o terasă din Newcastle, Marea Britanie, alături de Jeff Beck și de cântărețul englez Sam Fender. Acesta apare chiar și într-o fotografie, alături de prietenii săi pe care i-a însoțit în turneu.

Potrivit unui ziar local, Johnny Depp ar fi părăsit locația cu doar câteva minute înainte ca verdictul în procesul cu Amber Heard să se pronunțe. La aflarea veștii, toți clienții terasei i-au scandat numele actorului, într-un moment de bucurie, a transmis Chronicle Live, un ziar din Newcastle. Ulterior, potrivit ET, Johnny Depp a ales să-și sărbătorească victoria în Londra, petrecând alături de mai mulți apropiați.

Johnny Depp, daune în valoare de 15 milioane de dolari din partea fostei soții

Johnny Depp a obținut daune în valoare de 15 milioane de dolari, din cele 50 de milioane cerute,  în urma procesului pentru defăimare intentat fostei soții, Amber Heard. Actrița a insinuat atunci, într-un articol pentru The Washington Post, că starul din „Pirații din Caraibe” a agresat-o fizic în timpul căsniciei lor, declarându-se o „reprezentantă a violenței în familie”.

Juriul a decis că acuzațiile au fost false și că imaginea lui Depp a avut de suferit în urma lor. Mai mult decât atât, Johnny a adus în instanță dovezi potrivit cărora el ar fi fost, de fapt, cel abuzat. 

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015, iar în mai 2016 s-au despărțit cu scandal. Amber Heard a intentat atunci divorțul, alături de un ordin de restricție împotriva actorului, pe care l-a acuzat de violență domestică. Divorțul a fost pronunțat în 2017, actrița obținând 7 milioane de dolari în urma partajului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net