Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Ce daune va primi

Ultima actualizare:

După lungi înfățișări în instanță, intervievarea martorilor cheie și aducerea la lumină a probelor, jurații i-au dat câștig de cauză lui Johnny Depp! Actorul a câștigat 15 milioane de dolari în procesul împotriva fostei partenere, Amber Heard, care a fost găsită vinovată pentru defăimare. Cu toate acestea, și Amber va primi daune de 2 milioane de dolari, după ce echipa de avocați a lui Depp a fost găsită vinovată pentru același cap de acuzare!

Johnny Depp a avut câștig de cauză în procesul împotriva fostei soții, Amber Heard, care a fost judecat în Fairfaix (Virginia, SUA). Actorul a dat-o pe Amber în judecată pentru defăimare, în urma unui articol din Washington Post, în care acesta susținea că a fost victima violenței domestice. Depp a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari. 

Citește și: Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Declarațiile lui Amber au stârnit atunci o adevărată isterie, iar numele lui Johnny a fost târât prin toate tabloidele, acesta pierzându-și majoritatea contractelor. 

Imaginea sa a avut atât de mult de suferit, încât actorul a rămas și fără rolurile sale, printre care și iconicul personaj Jack Sparrow, din „Pirații din Caraibe”. Deși Amber a fost la rândul său acuzată de abuz domestic de către Johnny, aceasta nu și-a pierdut rolul în filmul „Aquaman”. O petiție în acest sens circulă pe internet. 

Citește și: Amber Heard, concediată din filmul Aquaman 2? Petiția a strâns trei milioane de semnături!

În urma procesului, Amber Heard a fost găsită vinovată pentru defăimare, iar Depp urmează să primească daune în valoare de 15 milioane de dolari. Acesta ceruse 50 de milioane de dolari, în timp ce Amber dorea 100 de milioane de dolari pentru aceleași prejudicii.

În urma controversatului proces, s-a decis că afirmațiile făcute de Amber Heard la adresa fostului soț au fost „false” și cu „rea intenție”, relatează BBC. Totuși, deși membrii juriului au înclinat în favoarea lui Depp, s-a decis că și actrița a fost defăimată.

Potrivit instanței, Amber Heard va primi suma de 2 milioane de dolari, tot daune pentru defăimare, după ce declarațiile ei care descriau abuzul au fost catalogate drept o „farsă” de către echipa de avocați a lui Depp. 

Johnny Depp și Amber Heard, poveste de iubire controversată

Depp și Heard s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary” și s-au căsătorit în 2015. După doar un an și câteva luni, aceștia au ajuns însă la divorț, în urma acuzațiilor de abuz domestic ale lui Amber. 

În mărturia ei, Heard a susținut că Depp a supus-o abuzului verbal și fizic în timpul relației lor. Ea l-a acuzat pe Depp și de violență sexuală. Actorul a negat vehement acuzațiile, explicând că el a fost, de fapt, victima abuzului actriței, aducând mai multe dovezi în acest sens.

Avocații lui Heard și Depp au prezentat în timpul procesului fotografii și înregistrări audio și video pentru a-și prezenta cauzele. O expertă, Laurel Anderson, psiholog clinician care a lucrat cu Depp și Heard în 2015 în calitate de consilier matrimonial, a declarat în mărturia prezentată pe 14 aprilie că relația celor doi a avut ceea ce ea a caracterizat drept „abuz reciproc”.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru un articol publicat în The Washington Post în 2018, în care actrița s-a descris drept o persoană publică ce a trecut prin violență domestică.

Amber Heard, dezamăgită de decizia instanței

Amber Heard a fost prezentă în sală în momentul anunțului deciziei instanței, declarându-se extrem de dezamăgită de rezultat. Aceasta a explicat că vestea este una tristă pentru sine, dar și pentru toate victimele abuzului de pretutindeni. Amber își dorea să fie „vocea” acestora, dând de altfel și startul mișcării „#metoo”.

Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Ne întoarcem într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește (despre acest subiect n.r) înseamnă că va fi umilită public. Ne întoarcem la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.”, a declarat actrița. Johnny Depp nu a fost prezent în sala de judecată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net