Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Ultima actualizare:

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard se apropie de final, iar azi Kate Moss, una dintre fostele iubite ale actorului, a depus o mărturie, prin care dezminte una dintre afirmațiile lui Amber Heard. 

Supermodelul de 48 de ani a spulberat zvonurile conform cărora Depp ar fi împins-o pe scări, pe vremea când se aflau într-o relație în anii '90. Presupusul incident dintre Kate Moss și Johnny Depp a fost folosit ca argument de Amber Heard, când a afirmat că l-a lovit pe actor de teamă că acesta ar fi urmat s-o împingă pe scări pe sora ei, așa cum i-a făcut lui Moss, cu ani în urmă. 

Citește și Adio, Amber Heard! Johnny Depp este într-o relație cu avocata sa, Camille Vasquez? «Toată lumea îl adoră»

Kate Moss a luat cuvântul în procesul lui Johnny Depp, prin intermediul unui apel video din casa ei engleză din Marea Britanie și a declarat instanței că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Depp, Benjamin Chew, i-a cerut lui Moss să relateze ce s-a întâmplat de fapt în timpul vacanței lor, într-o cabană din Jamaica, unde presa a scris că ar fi avut loc acest incident.

Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, afară era o furtună și ploua torențial. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. Johnny s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Citește și Amber Heard recunoaște că nu a donat cele 3,5 milioane de dolari, câștigați din divorț, așa cum declarase inițial

Întrebată de avocat dacă, la un moment dat al relației lor, a împins-o în vreun fel pe scări, Moss a răspuns: „Nu”.

Nu m-a împins, nu m-a lovit cu piciorul și nu m-a împins vreodată pe scări”, a spus Moss tribunalului, potrivit Daily Mail. 

Johnny Depp vorbește despre consumul de droguri

Avocații lui Heard au refuzat s-o  interogheze pe Moss și i s-a spus că este liberă să plece.

Depp însuși a respins acuzațiile lui Heard de la începutul procesului. Printre acestea se numără și afirmația lui Heard că Depp a luat o mână de pastile de ecstasy în timpul unei călătorii în Australia în 2015.

Depp a mărturisit că a luat drogul, cunoscut și sub numele de MDMA, de șase sau șapte ori în viața sa. Avocatul său l-a întrebat direct dacă a luat vreodată opt până la 10 pastile deodată, după cum a mărturisit Heard.

"Nu. Sunt destul de sigur că aș fi mort.”, a spus el.

Johnny Depp o dă în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari

Avocații lui Depp l-au întrebat cum a fost să asculte acuzațiile lui Heard împotriva lui în timpul procesului.

„Este o nebunie să aud acuzațiile odioase de violență fizică și sexuală, pe care mi le-a atribuit și de care m-a acuzat”, a spus Depp.

Acuzațiile împotriva lui, a adăugat Depp, au fost „ridicole, umilitoare, dureroase și inimaginabil de brutale, crude și neadevărate. Toate sunt false"

Actorul Johnny Depp o dă în judecată pe fosta soție, Amber Heard, pentru calomnie, ca urmare a unui articol de opinie din decembrie 2018 pe care actrița l-a scris în Washington Post, în care l-aacuzat pe actor de violență domestică. Miza procesului este de 50 de milioane de dolari. 

Avocații săi spun că a fost defăimat de articol, deși nu i-a menționat niciodată numele.

Depp a negat că a lovit-o vreodată pe Heard și spune că ea a fost abuzatorul în relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net