Dovada că Johnny Depp a bătut-o și a vrut să o omoare pe Amber Heard! Probe noi publice

Chiar dacă procesul dintre cei doi soți abia s-a încheiat, iar câștig de cauză a primit Johnny Depp, Amber Heard nu are de gând să se oprească din a-și spune povestea, în speranța că I se va face dreptate. Actrița a oferit un interviu de 20 de minute pentru NBC și a adus în fața telespectatorilor noi probe care să demonstreze faptul că a fost agresată și amenințată de fostul soț.

Un dosar plin de notițe pe care Amber Heard le considera noi probe menite să demonstreze că fostul ei soț, Johnny Depp, a abuzat-o fizic și sexual a fost deja refuzat de instanță în procesul pe care I l-a intentat actorului. În cel mai recent interviu pe care l-a oferit, Heard a vorbit despre „ani întregi” de notițe luate de terapeuta ei, notițe care detaliază contextul în care Johnny a „bătut-o, aruncat-o în perete și a amenințat că o omoară”.

Pe același subiect ți-am mai pregătit și:  Amber Heard, primul interviu după verdict: „Procesul nu a fost corect”

În acest sens, vedeta în vârstă de 36 de ani le-a predat dosarul celor de la NBC Dateline, fix înainte să susțină un interviu exploziv cu Savannah Guthrie. Informațiile „datează încă din anul 2011, de la începutul relației”. În clipurile de preview ale interviului care va debuta pe micile ecrane în această seară, în SUA, actrița continuă să repete acuzațiile la adresa lui Johnny Depp.

Probele din procesul Depp-Heard au fost arătate la televizor

Mai mult decât atât, informațiile notate de psiholoaga la care Amber Heard a mers în timpul relației cu Johnny Depp au ajuns să fie publicate la televizor, în timpul interviului, iar descrierile sunt extrem de grafice și fac trimitere la actele de violență la care a fost supusă actrița americană. În luna ianuarie 2012 Amber Heard ar fi avut parte de primul episod agresiv, iar prezentatoarea TV confirmă detaliile prezente în documente oficiale.

Poate te interesează și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

„Există un dosar plin cu ani întregi de notițe care datează încă din 2011, de la începutul relației mele, notițe scrise de doctorița căreia îi povesteam despre abuz. Constatările ei reprezită ani, ani întregi de explicații oferite în timp real, cu privire la ce se întâmpla”, a declarat Ambe Heard.

După episodul din 2012, în care Depp și-a amenințat fosta soție, opt luni mai târziu ar fi avut loc un alt abuz: i-a „rupt cămașa de noapte, a aruncat-o în pat” ca mai apoi, în 2013 să fie consemnat faptul că: „a aruncat-o de perete și a amenințat că o omoară”. Toate aceste detalii apar în dosarul întocmit de psiholoaga lui Amber Heard.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

bani banca bancnote jpeg
FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
andrew tate 1 PNG
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg