Amber Heard se dă falită, dar are 22.000 de dolari pentru o chirie lunară

Amber Heard continuă să surprindă o lume întreagă. Și nu în favoarea actriței care trebuie să îi achite fostului soț, Johnny Depp, fabuloasa sumă de 8,3 milioane de dolari, în procesul de defăimare care a durat aproximativ o lună și jumătate.

Tabloidul online TMZ.com a aflat alt detaliu halucinant. În timpul procesului, în care Amber Heard a încercat să dovedească faptul că a fost o victimă a fostului soț, actrița susținând și că are o situație financiară precară, o proprietate exclusivistă de lux din apropierea tribunalului a fost închiriată pentru suma de 22.500 de dolari pe lună.

8ce24048b66b48469a06819f2c0c5a98 md jpg
Așa arată conacul în care a fost văzută Amber Heard pe durata procesului. Foto: TMZ.com

Ocupanții, conform TMZ.com, ar fi fost nimeni alții decât Amber Heard și membri ai familiei acesteia.

Conacul are 1.000 de metri pătrați, cu cinema și spa

Nu vorbim despre o simplă proprietate, ci despre un luxos conac cu un spațiu construit util de peste 1.000 de metri pătrați, amplasat pe un domeniu de peste 4.000 de metri pătrați, cu teren de tenis, cinema, sală de fitness și zonă spa.

Citește și: Au vrut să fure un milion de dolari în numele lui Amber Heard!

Vecinii le-au spus reporterilor americani că Amber Heard a fost văzută în nenumărate rânduri pe proprietate, uneori cu fiica acesteia sau în compania lui Whitney, sora actriței. De asemenea, bodyguarzii artistei puteau fi observați destul de des în jurul proprietății.

Domeniul „boieresc” este amplasat a nici jumătate de oră distanță de tribunalul în care a fost judecat procesul celor doi foști soți.

A spus că nu are bani să achite prejudiciul

Cum s-a decis verdictul, Amber a continuat jalea și suspinele, strigându-și incompetența financiară pentru susținerea unei asemenea poveri. Doar că, fostul soț îi lăsase o sumă considerabilă, după divorț, aceasta lundu-și angajamentul că o va dona. Lucru care nu s-a întâmplat.

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Ce daune va primi

Este doar unul dintre detaliile din proces care au înclinat balanța în favoarea lui Johnny, care din cauza proceselor de defăimare din Marea Britanie sau din SUA a pierdut o serie de roluri „croite” special pentru el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
sinucidere ploiesti
accident motilor buun jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg