Au vrut să fure un milion de dolari în numele lui Amber Heard!

Cea mai cunoscută platformă de stângere de fonduri, pentru diverse cauze sau proiecte, „Go fund me”(n.r. Sponsorizează-mă) e în alertă maximă, de când Amber Heard a pierdut procesul intentat fostului soț, Johnny Depp, pentru defăimare.

Administratorii platformei au identificat un cont atribuit identității fictive Kimberly Moore care susținea o strângere de fonduri, din donațiile oricui, pentru a o susține pe actriță.

Amber, datoare la Johnny cu peste 8 milioane de dolari

Presupusa inițiatoare a campaniei susținea faptul că a luat legătura cu reprezentanții lui Amber Heard și că toți banii strânși ar fi urmat să intre în conturile ei pentru a o ajuta financiar, după ce instanța a decis că aceasta trebuie să îi achite fostului soț suma de 8,35 de milioane de dolari.

Inițiativa a fost validată în fața donatorilor naivi și de faptul că Amber a declarat că nu dispune de acești bani.

Citește și: Amber Heard, ruinată financiar de Johnny Depp! Ce avere mai are după proces

Avocații acesteia, însă, au declarat la scurt timp de la pronunțarea deciziei din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard că vor face apel.

Astfel, de ce ar fi fost Amber de acord cu acceptarea unor sume de bani provenite din strângerea de fonduri? Escrocheria a devenit evidentă, așa că reprezentanții platformei au luat legătura cu avocații actriței.

Escrocheria a fost depistată rapid

Răspunsul a fost evident. Între campanie și fosta soție a lui Johnny Depp nu exista nici o legătură, toată inițiativa fiind o tentativă de fraudă gândită de o minte oportunistă.

Așadar, campania a fost închisă și contul „Kimberly Moore” șters, iar banii celor care apucaseră să doneze pentru susținerea lui Amber Heard au fost restituiți.

Reprezentanții „Go fund me” au răsuflat ușurați, întrucât nu se strâseseră prea mulți bani, obiectivul campaniei fiind acumularea sumei de un milion de dolari.

Citește și: Bacșișuri grase din procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard, la o cafenea de la Hollywood

Oricum, Amber Heard nu s-a bucurat de o popularitate prea mare, pe parcursul procesului dintre cei doi foști soți ieșind la iveală detalii care au pus-o pe actriță într-o lumină nefavorabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net