Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Numele lui Johnny Depp a reapărut intens, în ultima perioadă, în atenția publicului, nu datorită vreunei superproducții de la Hollywood, ci din cauza unui scandal reaprins între el și fosta soție, Amber Heard.

Caliu îi ia apărarea prietenului său, Johnny Depp. Sursa foto: Mediafax
Caliu îi ia apărarea prietenului său, Johnny Depp. Sursa foto: Mediafax

Detaliile vieții de cuplu făcute publice în procesul în care cei doi soți se acuză reciproc de defăimare par să o indice pe Amber ca fiind vinovată de umilirea repetată a soțului.

Ce i-ar transmite lui Amber Heard

Eu, Caliu, dacă aș întâlni-o pe Amber față în față, i-aș spune... Îl cunosc bine pe Johnny, e fratele meu! Știu ce fel de om e, că am văzut cum se comporta cu Vanessa(n.r. Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Johnny Depp) și cu cea mică, Lily-Rose. I-aș zice să termine cu scandalul și să își rezolve problemele discret, între ei, cu modestie, fără să-i știe tot globul pământesc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Caliu de la Clejani.

Citește și: Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

În urmă cu peste două decenii, pe platoul de filmare al producției „The man who cried”, Caliu, mai precis, Gheorghe Anghel, pe numele său real, făcea cunoștință cu Johnny Depp, vedeta filmului. Făcea parte din „Taraful haiducilor de la Clejani” și urmau să apară și ei în respectivul film.

Taraful haiducilor, de la Clejani, în formula în care au fost primiți de Johnny la vila acestuia
Taraful haiducilor, de la Clejani, în formula în care au fost primiți de Johnny la vila acestuia

Am împărțit câteva luni de zile aceeași rulotă cu ei. Îi ascultam cântând cât era ziua de lungă. Caliu cred că e cel mai rapid violonist din lume”, a declarat Johnny, în interviurile acordate după lansarea filmului.

Johnny s-a îndrăgostit de noi imediat. Eram în Brazilia, într-un turneu, prin 2000, cred, și ne-a sunat. Am urcat în avion și în loc să mergem acasă, am aterizat la Los Angeles. La aeroport, ne-a așteptat sora lui. Ne-a luat în brațe, deși ne vedeam pentru prima dată. Vă dați seama ce fel de oameni sunt? Respectuoși, sensibili...”, a povestit, pentru Click!, Caliu.

Cei 13 lăutari din Clejani aveau să petreacă aproape o lună de zile de vis. Cazați la Hilton, la câteva minute de casa lui Johnny, unde își petreceau aproape toată ziua, artiștii români au trăit exact precum vedetele de la Hollywood.

Lily-Rose Melody Depp, are 22 de ani, este actriță și a vizitat România pentru o serie de filmări

Eram la el acasă și când am văzut-o pe Lily-Rose, am luat-o în brațe. Avea câteva luni, era bebeluș. Eu... cum se face la noi. Am scos dolari și i-am băgat copilului în sân. Johnny și Vanessa, imediat... „Ce faci, Caliu, ce e asta?” Le-am spus că la noi așa e tradiția. Când vezi prima dată copilul mic al unui prieten, îi faci un cadou, îi dai bani, ca să poarte noroc. Și au acceptat, din respect”, a rememorat, pentru Click!, Caliu.

„E devastat, față de cum îl știu”

Imaginea din prezent afișată de Johnny în procesul cu fosta soție e într-o antiteză totală cu persoana alături de care lăutarul din Clejani a trăit „visul american”.

Stăteam la grătar toată ziua la el la piscină. Chema prieteni de-ai lui, actori din Hollywood. Cântam, mâncam și ne relaxam. Mă întreba mereu „Ești bine Caliu? Hai la plajă, să vezi oceanul. Facem o plimbare?” Ne înțelegeam în franceză și chiar și în tigănește. Învățase de la noi, la filmări. Arată altfel, acum. E tot el, dar e schimbat. Când cineva te târăște într-un asemenea scandal, nu e ușor. Se vede că e devastat, față de cum știu. Pentru mine, însă, e același. Un om onest. El știe ce are de făcut, dar e dureros să îl văd așa”, a explicat Caliu.

Citește și: Amber Heard, analizată de un psiholog clinician: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline»

În procesul care a scos la iveală detalii cumplite, din viața petrecută ca soț și soție de cei doi actori, Johnny Depp îi cere fostei neveste 50 de milioane de dolari pe motiv că ar fi mințit când l-a acuzat public de violență domestică.

Pretenții între 50 și 100 de milioane de dolari

De asemenea, nici Amber Heard nu s-a lăsat mai prejos și i-a cerut fostului soț 100 de milioane de dolari, acuzându-l de defăimare și de orchestrarea unei campanii care să îi păteze imaginea.

Haiducii din clejani, turnee prin toată lumea

Caliu a făcut parte din formula originală a „Tarafului Haiducilor din Clejani”, o formație de lăutari cu tradiție, din localitatea Clejani, județul Giurgiu. Manageriați de Stephane Karo, lăutarii din Giurgiu au avut turnee prin marile orașe a lumii, susținând sute de concerte cu casa închisă.

Din același taraf a făcut parte și Ioniță, care, ulterior, a pornit pe propriul drum, alături de soția sa, Viorica și propria formație.

Documentarul „Lăutarii din Clejani - povestea ultimei generații”, realizat în 2015 de publicația Adevărul


De altfel, Stephane Karo s-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu sora lui Ioniță, din povestea lor fiind inspirat firul epic al filmului „Gadjo Dilo”, cu Rona Hartner.

Caliu este adorat de public pentru modul intens și pasional în care cântă muzica lăutărească la vioară. Nu a studiat muzica, având un talent nativ incontestabil. Pe scenă, este precum un vulcan, puterea muzicii sale fiind amplificată de modul în care artistul se transformă, bucuria transmisă de el fiind contagioasă.

Caliu lansează, în 2022, primul album

După moartea lui Stephane Karo, în 2016, Caliu a început, ușor, să își găsească propriul drum. A pus bazele propriului taraf, „Taraf de Caliu”, a continuat turneele și, anul acesta, în toamnă, urmează să lanseze primul album.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net