Amber Heard, analizată de un psiholog clinician: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline»

Ultima actualizare:

Ies la iveală detalii uimitoare în procesul Johnny Depp - Amber Heard. Ce au declarat specialiștii cu privire la relația dintre cei doi foști îndrăgostiți.

Johnny Depp și Amber Heard
Johnny Depp și Amber Heard

Un psiholog clinician angajat pentru a analiza relația dintre Amber Heard și Johnny Depp a făcut câteva declarații uimitoare, conform dailymail.co.uk.

Acesta a susținut că actrița suferă de tulburare de personalitate. Psihologul a subliniat că simptomele includ „asumarea personalității'' celor dragi și „însușirea stilurilor vestimentare” ale acestora, declarațiile fiind făcute la doar câteva zile după ce Heard a fost acuzată că a copiat ținutele din sala de judecată ale fostului ei soț.

Aceștia s-au căsătorit în 2015 și au stat împreună timp de un an, până ca Heard să decidă să pună capăt relației, în 2016, când a depus cererea de divorț.

Procesul, care este încă în desfășurare în Virginia, încearcă să stabilească dacă un articol scris de aceasta în 2018 și publicat în Washington Post, în care ea îl acuza pe actor de abuz domestic, i-a afectat imaginea lui Depp.

Ținute asemenătoare ale foștilor îndrăgostiți

Săptămâna trecută, mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale au acuzat-o pe Heard că a ales în mod intenționat să poarte, la proces, ținute asemănătoare cu cele purtate anterior de Johnny Depp, în încercarea de a juca cu mintea lui.

Astfel, un psiholog clinician a oferit o explicație cu privire la motivul pentru care aceasta ar putea încerca să se îmbrace ca fostul ei soț. Medicul a susținut că cel mai probabil acest lucru se întâmplă pentru că Heard suferă de Tulburare de Personalitate Borderline (BPD).

Psihologul clinician și criminalist Dr. Shannon Curry, a fost chemat la tribunal de echipa juridică a lui Depp, unde a explicat că persoanele cu BPD au adesea probleme de identitate ceea ce îi face să se îmbrace ca oamenii „pe care vor să fie în preajmă”.

Ei preiau personalitatea oamenilor pe care îi doresc să fie în preajma. Felul în care se îmbracă, felul în care vorbesc,' a explicat dr. Curry juriului.

Citește și VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Ce ținute au purtat aceștia la proces

În prima zi a procesului, pe 11 aprilie, Depp a fost văzut purtând o cravată Gucci, care avea pe ea un bondar. Două zile mai târziu, pe 13 aprilie, Heard a purtat o cravată foarte asemănătoare, care avea și o albină pe ea.

De asemenea, oamenii au mai observat faptul că Depp a îmbrăcat un costum gri în prima zi a procesului, după care a fost văzută Heard purtând o combinație de pantaloni și cămașă de aceeași culoare la tribunal, pe 12 aprilie.

  Mai multe imagini aici

Un alt detaliu a atras atenția celor din jur când, pe 18 aprilie, actorul s-a prezentat la tribunal cu părul prins într-o coadă de cal, ca a doua zi, pe 19 aprilie, aceasta să apeleze la o frizură similară.

Proces de milioane

În urma articolului postat, Johnny Depp a dat-o în judecată pe aceasta și a negat acuzațiile. Acesta solicită cel puțin 50 de milioane de dolari în despăgubiri, dar și plata cheltuielilor de judecată.

Citește și VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net