VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Ultima actualizare:

Johnny Depp a depus mărturie în procesul intentat fostei sale soții, Amber Heard. Celebrul actor o acuză de defăimare și spune că este „obsedat de adevăr”. În timpul procesului, eroul filmelor „Pirații din Caraibe” a făcut multe declarații absolut șocante.

Johnny Depp depune mărturie în procesul intentat fostei sale soții. Foto: Twitter
Johnny Depp depune mărturie în procesul intentat fostei sale soții. Foto: Twitter

Marți, 19 aprilie, Johnny Depp a depus pentru prima dată mărturie în procesul intentat în anul 2019. Fosta soție l-a acuzat pe actor de violență domestică, iar imaginea lui Depp a fost șifonată cu totul din acel moment.

Actorul nominalizat de 3 ori la premiile Oscar a declarat în fața instanței că „adevărul este unicul lucru” de care este interesat. Starul american a susținut cu tărie că nu a lovit-o niciodată pe Heard sau pe vreo altă femeie.

„Minciunile nu te duc nicăieri, dar minciunile construite pe minciuni se construiesc pe minciuni”, a precizat starul francizei Pirații din Caraibe.

Johhny Depp cere 50 de milioane de dolari daune morale în procesul intentat fostei soții

Amber Heard și Johnny Depp au fost căsătoriți timp de doi ani
Amber Heard și Johnny Depp au fost căsătoriți timp de doi ani

Johhny Depp (58 de ani) și Amber Heard (35 de ani) au fost căsătoriți timp de doi ani. Au divorțat în 2016, iar de atunci au zburat acuzații dure din ambele tabere. Amber a mărturisit că a fost lovită de mai multe ori în timpul mariajului lor.

Cunoscutul actor neagă acuzațiile și cere acum daune morale în valoare de 50 de milioane de dolari. 

„Am simţit că este responsabilitatea mea să mă susţin în instanţă, nu doar pentru mine în acest caz, ci şi pentru copiii mei. (...)M-am gândit că este diabolic ca ai mei copii să fie nevoiţi să meargă la şcoală şi să-şi vadă colegii sau reprezentanţii şcolii venind la ei cu infama coperta a revistei People în care doamna Heard apărea cu o vânătaie pe faţă”, a precizat Depp, marți, în fața instanței.

Johnny Depp a depus mărturie în procesul împotriva lui Amber Heard. „Adevărul este unicul lucru de care sunt interesat”

În timpul mărturiei de marți, 19 aprilie, Depp a spus că acuzaţiile împotriva sa „nu se bazează pe niciun fel de adevăr”. „Este foarte ciudat ca într-o zi să fii Cenuşăreasa şi în 0,6 secunde să te transformi în Quasimodo”, a spus el.

Despre fosta soție, cunoscutul actor a precizat că lucrurile s-ar fi schimbat drastic în timpul căsătoriei. Deși povestea de dragoste a fost una de vis în primele luni, lucrurile s-ar fi schimbat cu 180 de grade în al doilea an de mariaj.  Depp a relatat că la început Amber „era atentă, era iubitoare, era deşteaptă, era bună, era amuzantă, era înţelegătoare”, dar apoi „a devenit aproape altă persoană.”

Johnny Depp, explicații tulburătoare privind consumul de droguri și copilăria abuzivă. „Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul”

În timpul procesului, vedetei i s-a cerut să vorbească despre dependența de droguri. Actorul ar fi consumat substanțe nocive timp aproximativ cinci ani.

„Am luat aceste substanţe din când în când pentru a mă amorţi, pentru a mă amorţi de fantomele care erau încă cu mine din tinereţe”, a precizat Depp, potrivit Sky News.

Depp a ținut să infirme descrierea lui Heard în privinţa sa, actorul afirmând că „nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul.”

Un alt subiect incomod atins în timpul audierilor a fost legat de copilăria abuzivă a lui Depp. Actorul a povestit că părinții îl băteau în tinerețe, iar mama lui a vrut să se sinucidă.

Cu siguranță vor ieși la suprafață și alte detalii șocante pe măsură ce procesul va continua. Amber Heard a depus la rândul ei o plângere de defăimare pentru a obţine 100 de milioane de dolari din partea lui Johnny Depp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net