Johnny Depp o dă din nou în judecată pe Amber Heard, foata lui soție

image
Vrea să scape de eticheta d ebătăușFoto: Instagram

Actorul Johnny Depp a câștigat dreptul de a o da în judecată pe Amber Heard. Starul a luat această decizie după ce a fost boicotat de Hollywood din cauza faptului că aceasta l-a acuzat că a bătut-o.

Johnny Depp (58 de ani) a câștigat dreptul de a o da în judecată pe Amber Heard (35 de ani). Marţi, un judecător din statul Virginia, SUA, a hotărât că decizia din noiembrie în procesul lui Depp împotriva publicaţiei britanice ”The Sun”, pierdut de actor, nu poate împiedica desfăşurarea unui alt proces de 50 de milioane de dolari cu fosta soţie Heard în legătură cu un articol pe care ea l-a semnat în ziarul american ”The Washington Post”, în 2018.  

I s-a pus eticheta de bătăuș

Johnny Depp a pierdut procesul cu ”The Sun” privitor la un articol în care tabloidul a afirmat că şi-a bătut soţia. Celebrul actor a pierdut toate rolurile de la Hollywood, din aceatsă cauză. Procesul împotriva ziarului ”The Sun”, pe care l-a pierdut, la Londra, i-a pus eticheta de ”bătăuş de soţie”. Deşi starul a negat cu insistenţă că ar fi fost violent cu fosta parteneră de viaţă, Amber Heard, judecătorul nu i-a dat dreptate. Tânăra actriţă a depus mărturie timp de trei săptămâni, în iulie, anul trecut, spunând că Depp a agresat-o în timp ce era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Johnny Depp o dă în judecată din nou pe Amber Heard și vrea să dovedească faptul că nu a bătut-o.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Radu Mirică s-a sinucis
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png