Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, are o fetiță cu o mamă surogat. Primele poze cu micuța

image
Amber Heard a devenit părinte cu ajutorul unei mame surogatFoto: Arhivă personală

După mai multe eșecuri în dragoste, urmate de un scandal monstru cu fostul soț, Johnny Depp, Amber Heard a decis să își canalizeze energia rămasă în creșterea unui copil. Actrița a apelat la ajutorul unei mame surogat și a întâmpinat pe lume o fetiță, informează presa internațioală.

Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp, a anunţat că a întâmpinat în familia ei primul copil, o fetiţă care a primit un nume puțin mai neobișnuit, Oonagh Paige.

Actrița din filmul „Aquaman”a împărtăşit vestea celor 3,9 milioane de urmăritori de pe Instagram, precizând că şi-a dorit un copil „în condiţiile mele”, aflându-se ulterior că aceasta a apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a deveni părinte. 

Amber Heard a devenit mamă

„Sunt atât de entuziasmată să împart vestea asta cu voi", a scris ea, alături de o fotografie în care o ţine la piept pe fetiţă. Micuța Oonagh s-a născut pe 8 aprilie 2021.

„Acum patru ani, am decis că vreau un copil. L-am vrut în propriile condiţii", a explicat Amber Heard, care se află în prezent într-o relaţie cu fotografa Bianca Butti de la începutul anului trecut, fiind mereu deschisă cu privire la bisexualitatea sa.

Semnifcația numelui fetiței lui Amber Heard

Numele complet al micuței este Oonagh Paige Heard. Numele mijlociu a fost ales în memoria mamei actriței, Paige Heard, pe care Amber a pierdut-o anul trecut. Primul nume are origini irlandeze și înseamnă „miel”, potrivit mirror.co.uk.

Divorțul dintre Johnny Depp și Amber Heard

Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită cu celebrul Johnny Depp, însă relația lor s-a încheiat cu un divorț răsunător, actrița chiar acuzându-l pe partenerul ei de violență domestică și punând bazele binecunoscutei mișcări #metoo.

Starul a acuzat-o însă pe aceasta de şantaj financiar, explicând că singurul motiv din spatele acuzațiilor, pe care le-a catalogat ca fiind false, ar fi dorința ei de expunere și de a primi o parte din averea lui.

În urma scandalului însă, Johnny Depp a pierdut rolul său în filmul „Fantastic Beasts”, în timp ce Amber și-a păstrat jobul pentru ecranizarea „Aquamen”. Mai multe voci susțin că Amber ar minți, luând partea actorului, inclusiv fostele lui partenere, care au declarat public că acesta nu a fost niciodată violent cu ele.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Mangia11 jpg
maisni vanzare automobile noi parcare foto shutterstock
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg