Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

3 mai 2022

Amber Heard l-a lovit cu pumnul pe Johnny Depp, susține agentul de pază al celebrului actor. Mărturiile bodyguard-ului au creat un nou moment tensionat în cadrul procesului care a monopolizat atenția publică în ultimele trei săptămâni.

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp se află în proces

Început pe 11 aprilie, procesul a avut parte până acum de mărturiile dramatice ale lui Depp, care a susținut că a fost victima unui abuz domestic. Totodată, agentul actorului, șoferul, bodyguardul și un psiholog au relatat detalii terifiante din timpul relației mult prea agitate a fostului cuplu de la Hollywood.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, își dă în judecată fosta soție pentru 50 de milioane dolari, susținând că aceasta i-a stricat imaginea și i-a afectat cariera. 

Luni, 2 mai, Amber Heard și-a concediat echipa de PR, după ce a devenit din ce în ce mai frustrată de presa negativă. În aceeași zi, lucrurile au căpătat o turnură și mai întunecată pentru frumoasa actriță, după mărturiile făcute în tribunal de agentul de pază al lui Johnny Depp.

Acesta și-a amintit că a văzut-o pe Amber Heard jignindu-l pe starul din Pirații din Caraibe și lovindu-l cu pumnul în timpul unei altercații explozive petrecute în penthouse-ul cuplului din Los Angeles, scrie Daily Mail.

Amber Heard l-a lovit cu pumnul pe Johnny Depp

Travis McGivern a fost primul martor chemat luni la audieri. Agentul de pază a descris modul în care certurile dintre cei doi soți au escaladat în martie 2015, când Depp și Heard s-au întors din Australia. Bodyguard-ul susține că a fost forțat să intervină atunci când un argument încins a dus la o luptă fizică.

Acesta a declarat că, în nenumărate rânduri, a auzit-o pe Amber Heard înjurându-l și jignindu-l pe soțui ei.

Deși a ezitat inițial, Travis a dat apoi câteva exemple de înjurături pe care le-a auzit în timpul scandalurilor monstruoase dintre Heard și Depp. Ulterior, și-a cerut scuze în fața celor prezenți pentru cuvintele reproduse în sala de judecată.

stanga
dreapta
amber heard johnny depp 0 jpeg
johnny depp amber heard 0 0 jpeg
johnny depp amber heard l 920x690 jpeg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
johnny depp jpg jpeg
johnny depp 1457024405 jpeg
25 vedext 1 depp jpeg
Blondina i a cerut divorţul lui Depp la 23 mai jpeg
depp heard jpeg
25 vedext 3 depp jpeg

BODYGUARDUL LUI JOHNNY DEPP A POVESTIT EPISODUL CÂND AMBER HEARD L-A POCNIT PE CELEBRUL ACTOR

Travis McGivern a relatat un incident petrecut pe 23 martie 2015, la doar câteva săptămâni după ce cuplul s-a întors din Australia. El a spus că Depp i-a trimis un mesaj în jurul orei 4 dimineața, cerându-i să vină la apartamentul lor. În timp ce agentul de securitate s-a dus la etaj să-l vadă pe Depp, asistenta actorului, Debbie Lloyd, a rămas la parter cu Amber Heard.

„Din cauza experiențelor trecute, speram să-l scot de acolo înainte ca doamna Heard să se întoarcă. Când se certau, Amber încerca să ne împiedice să plecăm, blocând uneori liftul. Uneori încerca fizic să-l oprească pe domnul Depp să plece, apucându-l de braț. De data aceasta, am vrut să ieșim de acolo pentru a evita acest lucru”, a relatat bodyguardul.

Deși a încercat să-l scoată pe actor din locuință, acest lucru nu a fost făcut la timp, iar, la un moment dat, Amber Heard a aruncat cu o cutie de Red Bull, „care l-a lovit domnul Depp în spate”, susține agentul de pază.

„Domnul Depp înjura la fel de mult. Era furios și agitat”

„M-am apropiat de domnul Depp. Nu am vrut ca clientul meu să mai fie lovit cu nimic altceva. Atacul verbal a continuat, din partea amândurora. Domnul Depp înjura la fel de mult. Era furios și agitat.

Doamna Heard a aruncat cu altceva, o poșetă sau o pungă pe care o avea la îndemână. Am reușit să blochez obiectul, așa că nu l-a lovit pe Depp”, a povestit Travis, care susține și faptul că Amber „l-a scuipat pe Depp” în acel conflict.

După câteva clipe, agentul de securitate a încercat din nou să-l scoată pe actor din apartament, iar apoi s-a produs momentul când Amber și-a pocnit soțul cu pumnul.

„Am intervenit între doamna Heard și domnul Depp, spunându-i domnului Depp că plecăm. (...) În acel moment, din senin, am văzut un cum un pumn l-a lovit pe domnul Depp în partea stângă a feței sale”, a relatat bodyguardul celebrului actor.

Reacție lui Depp, după ce a fost lovit cu pumnul

După ce a încasat lovitura, Johnny Depp s-ar fi supărat pe agentul de securitate. „Și-a tras ochelarii, arătând spre partea stângă a feței și mi-a spus: <<asta e vina ta>>”, a declarat Travis McGivern, precizând că fața actorului era „umflată și roșie".

Bodyguardul a mai menționat faptul că relația cuplului era stricată deja în acel moment, cei doi certându-se aproape în fiecare zi.

Citește și VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Amber Heard și Johnny Depp, care au fost căsătoriți pentru doar 15 luni, sunt la jumătatea procesului exploziv, care ar urma să se încheie pe 19 mai.

stanga
dreapta
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 4 jpg
Johnny Depp proces jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 2 jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 5 jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia