Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Ultima actualizare:

Amber Heard l-a lovit cu pumnul pe Johnny Depp, susține agentul de pază al celebrului actor. Mărturiile bodyguard-ului au creat un nou moment tensionat în cadrul procesului care a monopolizat atenția publică în ultimele trei săptămâni.

Amber Heard și Johnny Depp se află în proces
Amber Heard și Johnny Depp se află în proces

Început pe 11 aprilie, procesul a avut parte până acum de mărturiile dramatice ale lui Depp, care a susținut că a fost victima unui abuz domestic. Totodată, agentul actorului, șoferul, bodyguardul și un psiholog au relatat detalii terifiante din timpul relației mult prea agitate a fostului cuplu de la Hollywood.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, își dă în judecată fosta soție pentru 50 de milioane dolari, susținând că aceasta i-a stricat imaginea și i-a afectat cariera. 

Luni, 2 mai, Amber Heard și-a concediat echipa de PR, după ce a devenit din ce în ce mai frustrată de presa negativă. În aceeași zi, lucrurile au căpătat o turnură și mai întunecată pentru frumoasa actriță, după mărturiile făcute în tribunal de agentul de pază al lui Johnny Depp.

Acesta și-a amintit că a văzut-o pe Amber Heard jignindu-l pe starul din Pirații din Caraibe și lovindu-l cu pumnul în timpul unei altercații explozive petrecute în penthouse-ul cuplului din Los Angeles, scrie Daily Mail.

Amber Heard l-a lovit cu pumnul pe Johnny Depp

Travis McGivern a fost primul martor chemat luni la audieri. Agentul de pază a descris modul în care certurile dintre cei doi soți au escaladat în martie 2015, când Depp și Heard s-au întors din Australia. Bodyguard-ul susține că a fost forțat să intervină atunci când un argument încins a dus la o luptă fizică.

Acesta a declarat că, în nenumărate rânduri, a auzit-o pe Amber Heard înjurându-l și jignindu-l pe soțui ei.

Deși a ezitat inițial, Travis a dat apoi câteva exemple de înjurături pe care le-a auzit în timpul scandalurilor monstruoase dintre Heard și Depp. Ulterior, și-a cerut scuze în fața celor prezenți pentru cuvintele reproduse în sala de judecată.

BODYGUARDUL LUI JOHNNY DEPP A POVESTIT EPISODUL CÂND AMBER HEARD L-A POCNIT PE CELEBRUL ACTOR

Travis McGivern a relatat un incident petrecut pe 23 martie 2015, la doar câteva săptămâni după ce cuplul s-a întors din Australia. El a spus că Depp i-a trimis un mesaj în jurul orei 4 dimineața, cerându-i să vină la apartamentul lor. În timp ce agentul de securitate s-a dus la etaj să-l vadă pe Depp, asistenta actorului, Debbie Lloyd, a rămas la parter cu Amber Heard.

„Din cauza experiențelor trecute, speram să-l scot de acolo înainte ca doamna Heard să se întoarcă. Când se certau, Amber încerca să ne împiedice să plecăm, blocând uneori liftul. Uneori încerca fizic să-l oprească pe domnul Depp să plece, apucându-l de braț. De data aceasta, am vrut să ieșim de acolo pentru a evita acest lucru”, a relatat bodyguardul.

Deși a încercat să-l scoată pe actor din locuință, acest lucru nu a fost făcut la timp, iar, la un moment dat, Amber Heard a aruncat cu o cutie de Red Bull, „care l-a lovit domnul Depp în spate”, susține agentul de pază.

„Domnul Depp înjura la fel de mult. Era furios și agitat”

„M-am apropiat de domnul Depp. Nu am vrut ca clientul meu să mai fie lovit cu nimic altceva. Atacul verbal a continuat, din partea amândurora. Domnul Depp înjura la fel de mult. Era furios și agitat.

Doamna Heard a aruncat cu altceva, o poșetă sau o pungă pe care o avea la îndemână. Am reușit să blochez obiectul, așa că nu l-a lovit pe Depp”, a povestit Travis, care susține și faptul că Amber „l-a scuipat pe Depp” în acel conflict.

După câteva clipe, agentul de securitate a încercat din nou să-l scoată pe actor din apartament, iar apoi s-a produs momentul când Amber și-a pocnit soțul cu pumnul.

Johnny Depp’s longtime security guard testified Monday that he once witnessed Amber Heard punch Depp during an altercation. “I saw a first an arm come across my right shoulder and I heard and saw a closed fist contact Mr. Depp,” Travis McGivern said.https://t.co/6DPWVkwfAZ pic.twitter.com/Yd5mCxlQOr

— Newsweek (@Newsweek) May 2, 2022

„Am intervenit între doamna Heard și domnul Depp, spunându-i domnului Depp că plecăm. (...) În acel moment, din senin, am văzut un cum un pumn l-a lovit pe domnul Depp în partea stângă a feței sale”, a relatat bodyguardul celebrului actor.

Reacție lui Depp, după ce a fost lovit cu pumnul

După ce a încasat lovitura, Johnny Depp s-ar fi supărat pe agentul de securitate. „Și-a tras ochelarii, arătând spre partea stângă a feței și mi-a spus: <<asta e vina ta>>”, a declarat Travis McGivern, precizând că fața actorului era „umflată și roșie".

Bodyguardul a mai menționat faptul că relația cuplului era stricată deja în acel moment, cei doi certându-se aproape în fiecare zi.

Citește și VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Amber Heard și Johnny Depp, care au fost căsătoriți pentru doar 15 luni, sunt la jumătatea procesului exploziv, care ar urma să se încheie pe 19 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net