Amber Heard, concediată din filmul Aquaman 2? Petiția a strâns trei milioane de semnături!

Ultima actualizare:

Actrița Amber Heard ar putea rămâne fără proiecte! O petiție care cere eliminarea ei din noul film Aquaman 2 a ajuns la trei milioane de semnături. În tot acest timp, ea și fostul soț, Johnny Depp, „se bat” în continuare în instanță.

Amber Heard, eliminată din Aquaman 2? Foto: Arhivă
Amber Heard, eliminată din Aquaman 2? Foto: Arhivă

Imediat cum a fost acuzat de abuz domestic de către Amber Heard, actorul Johnny Depp și-a pierdut majoritatea proiectelor cinematografice, iar fanii săi au fost de-a dreptul furioși. În prezent, Johnny și Amber Heard sunt în continuare în proces, după ce actorul a acuzat-o, astfel, de defăimare.

La rândul său, Johnny susține că Amber ar fi fost, de fapt, cea care l-a abuzat în timpul mariajului lor, aducând dovezi în instanță în acest sens. Cu toate acestea, actrița nu a fost încă eliminată din proiectele sale cinematografice.

Petiția care cere eliminarea lui Amber Heard din Aquaman 2, semnată de 3 milioane de persoane

Nu pentru mult timp, însă. O petiție care cere eliminarea ei din continuarea filmului Aquaman a ajuns deja la 3 milioane de semnături! Astfel, producătorii Aquaman 2 ar putea lua în calcul înlocuirea actriței, informează Daily Mail.

Amber Heard s-a confruntat, la rândul ei, cu acuzații de abuz domestic, Johnny Depp dând-o în judecată într-un proces de 50 de milioane de dolari, susținând că actrița l-a defăimat și i-a distrus cariera. Johnny a fost numit și în tabloide „cel care își bate soția”, pe fondul acuzațiilor lui Amber, iar la scurt timp și-a pierdut și proiectele. 

În timpul procesului în desfășurare, Johnny Depp a adus dovezi cu privire la comportamentul abuziv al lui Amber Heard din timpul relației lor tumultoase. Afirmațiile au determinat-o pe actriță să-și concedieze echipa de PR, după ce mai multe tabloide, dar și majoritatea internauților de pe rețelele de socializare, s-au întors împotriva ei și au acuzat-o de minciună. Amber Heard l-a dat în judecată la rândul ei pe Depp, pentru 100 de milioane de dolari.

Citește și: Amber Heard, analizată de un psiholog clinician: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline»

Ce spune textul petiției împotriva lui Amber Heard

,,Amber Heard l-a abuzat domestic pe de Johnny Depp. În procesul său, Johnny Depp descrie mai multe incidente de abuz domestic pe care le-a suferit din cauza soției sale de atunci, Amber Heard, inclusiv un incident în care aceasta l-a lovit de două ori în față și altul în care i-a tăiat degetul cu o sticlă, acesta fiind reatașat chirurgical.

De asemenea, Amber Heard a fost arestată în 2009 pentru că a abuzat domestic o fostă parteneră. De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a făcut tot posibilul pentru a-l ruina, relatând incidente false în care cel abuzat a fost, de fapt, Johnny Depp. Ea a mințit și a creat relatări false, făcându-l pe el să pară cel care a abuzat-o.

Bărbații sunt victimele abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a fi prevenit. Luați decizia corectă și eliminați-o Amber Heard din Aquaman 2!”, se arată în petiție, care a ajuns deja la trei milioane de semnături.

Citește și: Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp și-a pierdut proiectele cinematografice, după ce a fost acuzat de abuz domestic

Amintim că Johnny Depp a fost exclus din cel de-al șaselea film „Pirații din Caraibe”,  acolo unde actorul interpreta celebrul rol al căpitanului Jack Sparrow, după ce Heard a susținut că a abuzat-o. De asemenea, Johnny a fost înlăturat și din filmul „Fantastic Beasts”, o continuare a seriei „Harry Potter”.

Acum, internauții cer ca și Amber Heard să piardă rolul prințesei Mera din Aquaman 2, deoarece dovezile indică faptul că ea l-a abuzat pe Johnny Depp, în timpul mariajului lor.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar în 2017 a fost pronunțat divorțul. În urma despărțirii lor s-a iscat un întreg scandal, cu multiple acuzații de ambele părți, care nu s-a finalizat nici în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net