Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Ultima actualizare:

Johnny Depp a avut o nouă înfățișare în fața instanței, pentru a depune mărturie împotriva soției sale, în procesul deschis de acesta pentru defăimare. Noi detalii au apărut.

Depp și Heard
Depp și Heard

Un nou scandal ține prima pagină a ziarelor internaționale după ce faimosul actor, Johnny Depp, a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare. Potrivit presei din străinătate, procesul va dura 6 săptămâni.

Proces cu miză de milioane de dolari

Motivul pentru care Depp a început această acțiune a fost un articol de opinie pe care partenera sa l-a scris în 2018, în Washington Post și în care sugerează că ar fi fost abuzată fizic și sexual pe timpul căsătoriei. Actorul o acuză pe aceasta de calomnie.

Recent, Johnny Depp a fost interogat de avocatul lui Amber Heard, iar întrebările au fost legate de înregistrările audio dintre el și fosta partenera, dar și despre abuzul de alcool. Actorul a uimit cu declarațiile sale.

Domnule, dacă cineva a avut o problemă cu băutura mea, în orice moment al vieții mele, am fost eu”, a declarat Depp.

Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”, a răspuns actorul.

Declarațiile controversate ale lui Depp

Citește și Johnny Depp, noi acuzații de abuz extrem de grave din partea fostei soții, Amber Heard

Zilele trecute, când cei doi s-au întâlnit, din nou, la tribunal, actorul a vorbit despre consumul de droguri. Declarațiile acestuia au șocat opinia publică. Johnny Depp a mărturisit că dependețele lui au început la vârsta de 11 ani, conform cancan.ro.

Am făcut-o pentru a scăpa de natura haotică a vieţii pe care o trăiam atunci, însă nu am fost niciodată un nebun care ar fi avut nevoie să se drogheze tot timpul”, a spus acesta.

Chiar dacă a recunoscut că a fost timp de mai mulţi ani dependent de droguri, celebrul actor a ținut să precizeze în faţa instanţei că a recurs la acele substanțe ca la un fel de automedicaţie şi a explicat că nu a pierdut niciodată controlul asupra sa.

Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar în mare parte este pur şi simplu falsă”, a adăugat Johnny Depp.

Citește și Johnny Depp, noi acuzații de abuz extrem de grave din partea fostei soții, Amber Heard 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net