Amber Heard, în lacrimi după proces: «Am pierdut dreptul la liberă exprimare»

După un proces care părea că nu se mai termină, Amber Heard a numit hotărârea privind câștigul în cauză a lui Johnny Depp drept „un recul pentru femei” și o pierdere a libertății de exprimare.

În urma hotărârii de la judecătorii din Virginia, Amber nu a stat mult pe gânduri și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care aceasta afirmă că câștigul în cauză a lui Johnny Depp este, de fapt, o pierdere a libertății de exprimare. 

Amber Heard și procesul pe care l-a pierdut

„Dezamăgirea pe care am simțit-o astăzi este fără cuvinte. Am inima frântă, în ciuda muntelui de evidențe, nimic nu a fost destul încât să stea în fața puterii și influenței pe care fostul meu soț o are.”, a fost declarația lui Amber Heard.

Citește și Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Ce daune va primi

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a dat vina pe avocatul lui Johnny Depp, Camille Vasquez, dar și pe ceilalți experți juridici ce au stat alături de vedeta de la Hollywood.

„Cred că avocații lui Johnny au reușit să determine juriul să treacă cu vederea chestiunea cheie a libertății de exprimare și să ignore dovezile care au fost atât de concludente încât am câștigat în Marea Britanie”.

Vezi și Amber Heard, ruinată financiar de Johnny Depp! Ce avere mai are după proces

Amber Heard și-a pierdut „dreptul la liberă exprimare”

În cele din urmă, ea consideră înfrângerea, în ciuda propriei sale hotărâri pentru 2 milioane de dolari într-un proces contrar, o pierdere pentru libertatea ei de exprimare. 

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt mai tristă, deoarece se pare că am pierdut dreptul pe care-l am ca cetățean al Statelor Unite - să vorbesc liber și deschis”.

Heard a primit 2 milioane de dolari în despăgubiri compensatorii din cei 100 de milioane de dolari pe care i-a căutat în contraproces împotriva fostului ei soț. 

În ciuda faptului că juriul i-a acordat lui Depp 15 milioane de dolari, judecătorul a redus daunele punitive la maximul din Virginia - 350.000 de dolari. Johnny se va mulțumi doar cu 8,35 milioane de dolari.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net