Johnny Depp, declarație emoționantă după proces! „Adevărul nu moare niciodată”

Ultima actualizare:

Imediat după anunțarea verdictului din procesul contra lui Amber Heard, John Depp a transmis un comunicat de presă foarte emoționant. Actorul vorbește despre toate chinurile din ultimii 6 ani, dar și despre faptul că „juriul i-a dat viața înapoi”.

Johnny Depp a avut câștig de cauză în procesul împotriva fostei soții, Amber Heard, care a fost judecat în statul Virginia. Plin de detalii halucinante, cel mai mediatizat proces din ultima perioadă s-a încheiat cu o decizie favorabilă vedetei de la Hollywood, care va primi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari.

Citește și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

În prima declarație după aflarea verdictului, starul francizei „Pirații din Caraibe” a precizat că scopul său a fost să „dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat”. Totodată, Johnny Depp amintește, în comunicat, vorbele marelui filosof Seneca: „Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată.”

Citește și Suma fabuloasă pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul câștiga o avere

Johnny Depp, după procesul câștigat împotriva fostei soții: „Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi”

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard
Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă.

Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. (...) A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător”, a transmis Johnny Depp, conform CNN.

În continuarea comunicatului, superstarul menționează faptul că, atunci când a luat decizia de a o acționa în instanță pe Amber Heard, era conștient de „obstacolele legale” și de „circul inevitabil” pe care-l va declanșa procesul.

Johnny Depp: „Ce e mai bun abia acum urmează să se întâmple”

Actorul speră că acțiunea lui îi va ajuta și pe alții care s-au aflat în situații asemănătoare. Totodată, Depp își dorește să fie din nou considerat „nevinovat” de presă.

„Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată”, a transmis în încheiere Johnny Depp.

Actorul a dat-o pe Amber în judecată pentru defăimare, în urma unui articol din Washington Post, în care aceasta susținea că a fost victima violenței domestice. Depp a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari. Pe 1 iunie 2022, juriul a decis că actorul trebuie să primească despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari, dar și 5 milioane de dolari daune punitive. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net