Proces Johnny Depp - Amber Heard: dezvăluiri și acuzații: „Oribil și...”

Ultima actualizare:

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă în Fairfax, Virginia, SUA. Magistrații și echipele de avocați ale celor doi foști soți scot la iveală detalii halucinante din căsnicia scurtă, dar plină de evenimente dureroase. 

Johnny Depp, dezgustat de afirmațiile fostei soții

În acest sens, Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile pe care Amber Heard, fosta lui soție, i le-a adus pe parcursul procesului. Mărturiile vedetei au afectat imaginea actorului care a pierdut numeroase contracte de imagine, printre care și rolul din seria „Pirații din Caraibe”. A fost întrebat cum s-a simțit la auzul mărturiilor depuse de Amber Heard și după o pauză lungă, a decis să își deschidă sufletul în fața instanței.

Citește și: Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Deep, a apărut cu iubita. Aceasta suferă de cancer

„Nebunește. Este nebunesc să auzi acuzații atroce de violență, violență sexuală, pe care ea mi le-a atribuit, acțiuni de care ea m-a acuzat.

Nu cred că există o persoană căreia îi face plăcere să își deschidă sufletul și să spună adevărul, dar sunt momente în care pur și simplu trebuie să faci asta, pentru că (n.r.- situația) a scăpat de sub control.”, a spus Johnny Depp, în timpul ultimei înfățișări de la procesul cu Amber Heard. 

Vezi și: Johnny Depp, incident tulburător! «Acum o pot lovi cu pumnul în față»

Actorul S-a simțit umilit, ridicol și, susține el, este nevinovat

Mai mult decât atât, Johnny Depp a punctat și felul în care se simte, încă de la începutul procesului pe care chiar el l-a intentat.

Amintim că actorul a luat decizia de a-și da fosta soție în judecată pentru defăimare, în urma unui articol publicat de Amber Heard în Washington Post.  

Nu rata: Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Câți bani a pierdut actorul din cauza declarațiilor fostei soții

„Oribil. Ridicol. Umilitor. Grotesc. Dureros. Barbar. Inimaginabil de brutal, nemilos și totul... fals. Totul fals. Am vrut... Nicio ființă umană nu este perfectă, cu siguranță, niciunul dintre noi, dar niciodată în viața mea nu am comis violență sexuală, abuz fizic, toate aceste povești bizare, strigătoare la cer, despre mine, făcând lucrurile astea.

Am trăit cu ele vreme de șase ani și am așteptat să pot să scot adevărul la iveală.”, a mai spus Johnny Depp.

Este prima oară când Johnny Depp vorbește despre cât de dificilă este situația, de fapt 

Totodată, în urma întrebărilor pe care avocata sa, Camille Vasquez, i le-a adresat, actorul a vorbit în premieră despre nivelul de dificultate al situației în care se află. Vreme de șase ani a vrut să spună și varianta sa de poveste și să expună partea lui de adevăr. Pe parcursul procesului a fost sincer, declară el, iar mărturiile pe care le-a depus servesc drept dovadă. 

Interesant de citit: Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

„Nu e ușor pentru nimeni, știu asta. Dar indiferent de ce se întâmplă, eu am ajuns aici și am spus adevărul, am spus ce gândesc în legătură cu povara pe care am dus-o în spate cu greu vreme de șase ani.”, a mai punctat Johnny Depp

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit în anul 2009, pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary”. La momentul respectiv, actorul forma un cuplu cu Vanessa Paradis, alături de care are și doi copii, iar actrița a anunțat că este bisexuală și a făcut publică relația cu artista Tasya van Ree.

Depp și Heard și-au oficializat relația în 2012, iar în 2014 s-au logodit. Au făcut nunta în 2015 și doar un an mai târziu, în 2016, au divorțat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net