Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Ultima actualizare:

Procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a scos la iveală noi detalii îngrozitoare. Un medic specialist, chemat ca prim martor al apărării, a povestit episoade de violență sexuală la care actorul și-a supus fosta soție. Johnny Depp neagă vehement că a agresat-o sexual pe Amber.

Johnny Depp este implicat într-o nouă acuzație de abuz sexual
Johnny Depp este implicat într-o nouă acuzație de abuz sexual

Johnny Depp, acuzat iar de viol şi abuz sexual

Johnny Depp și-ar fi folosit mâinile pentru "a căuta cocaină în vaginul lui Amber Heard", iar ulterior, a supus-o la agresiuni sexuale, a susținut un psiholog într-o mărturie șocantă.

Dr Dawn Hughes a fost chemată drept prim martor al apărării în procesul dintre cei doi, deoarece echipa juridică a lui Amber a început cazul.

Citește și Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Fiziologul și criminalistul a declarat instanței că a efectuat o evaluare a actriței, în vârstă de 36 de ani, și s-a întâlnit cu aceasta pentru un total de 29 de ore.

Doctorul a transmis că a diagnosticat-o pe Amber cu tulburare de stres post traumatic (PTSD), cauzată de „violența partenerului intim”, făcând referire la Johnny Depp.

În urma acestei declarații Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a negat vehement că și-ar fi agresat fizic sau sexual fosta soție.

Doctorul lui Amber a declarat că „au fost raportate o serie de incidente de violență sexuală în această relație". Acestea sunt înregistrate, încă de la început, în documentele doctorului Bonnie Jacob.

„Potrivit acestora, când domnul Depp era sub influența alcoolului, a aruncat-o pe pat, i-a smuls cămașa de noapte și a violat-o. Toate acestea, sub un atac de furie.”, au fost declaraţiile medicului.

Cererea lui Amber Heard de a Închide Procesul de defăimare, respinsă

Avocații care o reprezintă pe Amber Heard au solicitat respingerea cazului de defăimare în care este implicată actrița și fostul ei partener, Johnny Depp. 

Solicitarea a venit în a 13-a zi a procesului, când echipa lui Johnny Depp și-a completat dovezile, argumentând ulterior că cererea actriţei ar trebui respinsă.

Vezi și Amber Heard, concediată din filmul Aquaman 2? Petiția a strâns trei milioane de semnături!

Judecătoarea Penny Azcarate a spus că a respins moțiunea de închidere a cazului în două părți, dar a treia parte va primi sfaturi.

Johnny Depp îi cere 50 de milioane de dolari fostei soţii

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru defăimare, în urma unui articol din 2018, pe care l-a scris în The Washington Post, care avea ca temă principală avocații actriței, care au sugerat că actorul a abuzat-o fizic și sexual. Suma pe care o cere actorul este de 50 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net