Procesul Johnny Depp - Amber Heard: ┬źO c─âuta ├«n vagin de droguri┬╗

4 mai 2022

Procesul pentru def─âimare dintre Johnny Depp ╚Öi Amber Heard a scos la iveal─â noi detalii ├«ngrozitoare. Un medic specialist, chemat ca prim martor al ap─âr─ârii, a povestit episoade de violen╚Ť─â sexual─â la care actorul ╚Öi-a supus fosta so╚Ťie. Johnny Depp neag─â vehement c─â a agresat-o sexual pe Amber.

1 johnny depp jpg jpeg
Johnny Depp este implicat ├«ntr-o nou─â acuza╚Ťie de abuz sexual

Johnny Depp, acuzat iar de viol ┼či abuz sexual

Johnny Depp ╚Öi-ar fi folosit m├óinile pentru "a c─âuta cocain─â ├«n vaginul lui Amber Heard", iar ulterior, a supus-o la agresiuni sexuale, a sus╚Ťinut un psiholog ├«ntr-o m─ârturie ╚Öocant─â.

Dr Dawn Hughes a fost chemată drept prim martor al apărării în procesul dintre cei doi, deoarece echipa juridică a lui Amber a început cazul.

Cite╚Öte ╚Öi Johnny Depp, b─âtut ╚Öi scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Fiziologul ╚Öi criminalistul a declarat instan╚Ťei c─â a efectuat o evaluare a actri╚Ťei, ├«n v├órst─â de 36 de ani, ╚Öi s-a ├«nt├ólnit cu aceasta pentru un total de 29 de ore.

Doctorul a transmis c─â a diagnosticat-o pe Amber cu tulburare de stres post traumatic (PTSD), cauzat─â de ÔÇ×violen╚Ťa partenerului intimÔÇŁ, f─âc├ónd referire la Johnny Depp.

stanga
dreapta
amber heard johnny depp png
amber heard johnny depp 0 jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
Amber Heard, 34 de ani jpeg
Amber Heard jpeg
3 amber heard si iubita bianca butti 3 jpg jpeg
johnny depp amber heard 0 0 jpeg
6 amber heard si iubita bianca butti 7 jpg jpeg
johnny depp amber heard l 920x690 jpeg
johnny depp amber heard judecata jpeg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
amber heard vito png png
amber heard johnny depp gettyimages 498232660 jpg jpeg
amber heard jpeg
amber heard jpeg
amber heard jpeg

├Än urma acestei declara╚Ťii Johnny Depp, ├«n v├órst─â de 58 de ani, a negat vehement c─â ╚Öi-ar fi agresat fizic sau sexual fosta so╚Ťie.

Doctorul lui Amber a declarat c─â ÔÇ×au fost raportate o serie de incidente de violen╚Ť─â sexual─â ├«n aceast─â rela╚Ťie". Acestea sunt ├«nregistrate, ├«nc─â de la ├«nceput, ├«n documentele doctorului Bonnie Jacob.

ÔÇ×Potrivit acestora, c├ónd domnul Depp era sub influen╚Ťa alcoolului, a aruncat-o pe pat, i-a smuls c─âma╚Öa de noapte ╚Öi a violat-o. Toate acestea, sub un atac de furie.ÔÇŁ, au fost declara┼úiile medicului.

Cererea lui Amber Heard de a Închide Procesul de defăimare, respinsă

Avoca╚Ťii care o reprezint─â pe Amber Heard au solicitat respingerea cazului de def─âimare ├«n care este implicat─â actri╚Ťa ╚Öi fostul ei partener, Johnny Depp. 

Solicitarea a venit în a 13-a zi a procesului, când echipa lui Johnny Depp și-a completat dovezile, argumentând ulterior că cererea actriţei ar trebui respinsă.

Vezi ╚Öi Amber Heard, concediat─â din filmul Aquaman 2? Peti╚Ťia a str├óns trei milioane de semn─âturi!

Judec─âtoarea Penny Azcarate a spus c─â a respins mo╚Ťiunea de ├«nchidere a cazului ├«n dou─â p─âr╚Ťi, dar a treia parte va primi sfaturi.

Johnny Depp îi cere 50 de milioane de dolari fostei soţii

Actorul Johnny Depp, ├«n v├órst─â de 58 de ani, a dat-o ├«n judecat─â pe Amber Heard, ├«n v├órst─â de 36 de ani, pentru def─âimare, ├«n urma unui articol din 2018, pe care l-a scris ├«n The Washington Post, care avea ca tem─â principal─â avoca╚Ťii actri╚Ťei, care au sugerat c─â actorul a abuzat-o fizic ╚Öi sexual. Suma pe care o cere actorul este de 50 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
bianca dragusanu
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg