Johnny Depp, incident tulburător! «Acum o pot lovi cu pumnul în față»

Ultima actualizare:

Cei care urmăresc cu sufletul la gură răfuiala dintre Johnny Depp și Amber heard au avut parte de o nouă zi plină de detalii tulburătoare din procesul anului în Statele Unite ale Americii.

image

Procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard se apropie de final, iar fiecare zi pare să fie un adevărat roller coaster emoțional. După ce actriţa a susţinut în faţa juraţilor că fostul ei soţ a devenit violent în luna lor de miere, pe care au petrecut-o la bordul trenului Orient Express, în 2015, un prieten al celor doi a relatat, în timpul mărturiei, mai multe episoade dramatice din viața cuplui.

Acesta susține că Johnny Depp ar fi declarat că poate să o lovească cu pumnul în față pe Amber Heard „și nimeni nu poate face nimic". Incidentul s-ar fi petrecut imediat după nunta din februarie 2015.

În timpul mărturiei sale, prietenul celor două vedete a susținut că, atunci când consumă droguri, Johnny Depp are o latură „crudă și misogină". Acesta a precizat, de asemenea, că starul francizei ”Pirații din Caraibe” a reușit să rămână treaz pe tot parcursul nunții sale , dar a făcut un comentariu șocant în acea zi.

„Johnny Depp era paranoic când era băut, dar era magic, prietenos și blând când era treaz”

„Suntem căsătoriți și acum o pot lovi cu pumnul în față și nimeni nu poate face nimic", susține Tillett Wright că ar fi spus Johnny Depp în ziua nunții, relatează The Mirror.

Afirmațiile auzite de prietenul celor două vedete sunt absolut tulburătoare. Totodată, în timpul mărturiei de marți, acesta a susținut că actorul devenea „paranoic” atunci când a consuma alcool și droguri, dar era „magic, prietenos și blând", atunci când era treaz.

Fostul prieten al lui Amber Heard și Johnny Depp a susținut, de asemenea, că actorul american a recunoscut că abuzul de alcool și droguri i-au cauzat probleme în relațiile sale, inclusiv cu Kate Moss și Winona Ryder. Depp i-ar fi spus acestuia că niciodată „nu i-a plăcut viața sobră".

Noi detalii tulbărătoare din procesul anului: „Amber Heard nu are niciun talent”

În timpul mărturiei de marți, 17 mai, Tillett Wright a relatat și faptul că Johnny Depp nu credea deloc în calitățile soției sale. „Ea nu are nici un talent și atunci. (...) Nimeni nu va fi interesat de ea pentru nimic", ar fi declarat cunoscutul actor.

Tillett Wright a fost prieten al celor două vedete până în decembrie 2015, când a întrerupt contactul cu Johnny Depp, dar a menținut o prietenie cu Amber Heard.

Incident violent imediat după nunta lui Johnny Depp și Amber Heard

La începutul acestei săptămâni, Amber Heard a spus că Depp a pălmuit-o peste faţă şi că a împins-o în mod repetat într-un perete, în luna de miere. I-a scos cămaşa de pe ea şi i-a înfăşurat-o în jurul gâtului, conform BBC.

„Aşa m-am trezit a doua zi de dimineaţă. M-am trezit cu ea încă în jurul gâtului şi cu un nod uriaş la ceafă”, a adăugat Amber, în sala de judecată în care era prezent şi fostul ei soţ.

Luni, în faţa instanţei, Amber Heard a mai susţinut, printre lacrimi, că nu crede că ar fi supravieţuit dacă ar fi rămas căsătorită cu Johnny Depp. Relația celor doi a durat mai puțin de doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net