Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Cele mai inconfortabile detalii care au ieșit la suprafață

Ultima actualizare:

Amber Heard, soția lui Johnny Depp între 2015 și 2017, a revenit luni în boxa martorilor pentru a face noi declarații despre mariajul cu starul de la Hollywood. 

Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți doar 2 ani
Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți doar 2 ani

Își spală rufele în public

Procesul dintre cei doi face valuri în presa mondenă din toată lumea și le-ar putea ruina definitiv carierele actorilor. 

Johnny Depp a fost eliminat din toate proiectele în care producătorii de filme se gândiseră să îl distribuie, iar Amber Heard ar putea pierde contractul pentru un rol în „Aquaman 2”, după ce o petiție în acest sens a strâns deja peste 4 milioane de semnături. 

„Și-a făcut nevoile în pat”

Scandalul despărțirii dintre cei doi actori durează deja de mai bine de 5 ani, deși căsnicia lor a avut o viață mult mai scurtă: 2 ani (2015 - 2017). 

Din boxa martorilor, cei doi și-au aruncat acuzații dure, pe care fanii le-au disecat cu uimire. 

Citește și: Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Astfel, Johnny Depp a spus despre Amber că și-a făcut nevoile în patul conjugal pentru a se răzbuna pe el.

Starul, care de-a lungul anilor a dat viață unor personaje precum Jack Sparrow (Pirații din Caraibe) și Willy Wonka (Charlie și Fabrica de Ciocolată) a mai afirmat că fosta soție este „o sociopată narcisistă”. El a susținut răspicat că Amber Heard s-a folosit de imaginea lui pentru a avansa în carieră. 

Avocații actorului au bombardat-o pe fosta sa nevastă cu acuzații și au prezentat și mai multe dovezi în sprijinul clientului lor. Astfel, ei au reamintit de un incident din 2015, când Johnny Depp a apărut în public bandajat la mână.

Johnny Depp susține că, de fapt, el ar fi fost cel agresat în timpul căsniciei
Johnny Depp susține că, de fapt, el ar fi fost cel agresat în timpul căsniciei

Atunci, Amber ar fi aruncat în el cu o sticlă de votcă, gest în urma căruia actorul s-ar fi tăiat la unul dintre degete:

"S-a apropiat de mine, a luat sticla de votcă de pe masă şi a aruncat-o, a relatat actorul în faţa juraţilor. "Mă uitam la osul dezgolit şi la sângele care curgea şiroaie", a continuat el.

„M-a amenințat că se omoară”

Conflictul dintre cei doi a izbucnit după ce actrița americană l-a acuzat pe Depp că a abuzat-o fizic. Actorul s-a apărat și a susținut că lucrurile au stat tocmai invers, declarând că el a fost cel agresat pe parcursul căsniciei.

Citește și: Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Câți bani a pierdut actorul din cauza declarațiilor fostei soții

În mărturia sa, Johnny Depp a relatat mai multe incidente în care „în mod repetat” ar fi fost lovit de către partenera sa „cu pumnii în față”. Un astfel de moment s-ar fi petrecut într-un avion privat cu care cei doi călătoreau. 

Chestionat cu privire la motivele care l-au determinat să continue căsnicia chiar și în aceste condiții, Depp a spus despre Amber Heard că a amenințat cu sinuciderea dacă acesta ar fi plecat din căminul conjugal. 

"Nu puteam să-mi văd copiii, să petrec timp cu ei, pentru că dorea să mă aibă tot timpul alături de ea pentru propriile nevoi", a încheiat starul mărturia despre fosta nevastă. 

„Bea și se droghează”

Pe de altă parte, actrița din Aquaman, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit și ea detalii despre căsnicia sa cu Johnny Depp, susținând că starul în vârstă de 58 de ani a agresat-o în timpul relației. 

Citește și: Johnny Depp, cel mai leneș și cheltuitor actor. Nu își învață replicile, ci îi sunt suflate în cască

Amber Heard, care i-a intentat lui Depp un proces în care cere daune de 100 de milioane de dolari, ca răspuns la procesul de defăimare deschis de acesta, susține că fostul ei soț este dependent de alcool și narcotice, fapt care ar fi determinat presupusul comportament agresiv: 

„Mi-a dat o palmă peste față și am râs, pentru că nu știam ce altceva să fac. M-am gândit că trebuie să fie o glumă, pentru că nu știam ce se întâmplă. M-am uitat fix la el gândindu-mă că și el va începe să râdă”, a declarat Amber în fața instanței și a juraților americani.

Cu lacrimi în ochi, ea a susținut că traumele provocate în căsnicie o urmăresc și acum, la 5 ani de la sfârșitul mariajului: 

"Ai crede că poți răspunde cumva, dar eu, ca femeie, nu am fost niciodată lovită așa. Sunt un adult, stau lângă omul pe care-l iubesc, iar el mă lovește fără motiv. Ca femeie, nu fusesem niciodată lovită în felul acesta”, a continuat ea.

Vădit emoționată, ea le-a spus juraților că s-a săturat de procese și de durerea pe care i-o provoacă rememorarea episoadelor neplăcute adunate pe parcursul mariajului:

„Mă chinui să îmi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de dureros este acest lucru. Este oribil pentru mine să stau aici săptămâni întregi și să retrăiesc totul aici, cu oameni pe care îi cunoșteam. Acesta este cel mai dureros și dificil lucru prin care am trecut vreodată”, și-a completat ea declarația. 

Pur și simplu fals

Ca răspuns la acuzațiile aduse de fosta soție, Johnny Depp a confirmat că a avut o problemă cu alcoolul și substanțele psihotrope, dar a negat ferm că și-ar fi maltratat partenerele:

   „Domnule, dacă cineva a avut o problemă cu alcoolismul meu, acela am fost eu însumi”, a declarat artistul.

Citește și: Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

„Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar în mare parte este pur şi simplu falsă”, a mai adăugat el.  

Întrebat direct dacă și-a abuzat soția, răspunsul lui Depp a fost scurt:

Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”, a spus vedeta hollywoodiană, care are în palmares nenumărate premii și o filmografie impresionantă. 

Proces transmis live

Detaliile intime din viața celor doi au fost transmise în direct. Fiecare zi de proces adună milioane de vizualizări, fanii urmărind cu interes, în timp real, mărturiile din boxa martorilor.

Avocații ambelor părți au depus la dosar printuri cu numeroase conversații private dintre actori, purtate prin intermediul serviciilor de mesagerie. Au mai adăugat și extrase de cont și fotografii. 

Amber Heard a plâns constant pe parcursul audierilor, mai ales când avocații au prezentat diverse capturi ale conversațiilor sale cu Johnny Depp. În unele dintre acestea, actorul îi spunea că „și-a revenit” și că „nu mai consumă” - cu referire la consumul de alcool și de droguri. 

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

Pe parcursul audierilor de luni, Amber a mai declarat că a făcut tot ce a depins de ea pentru ca relația să funcționeze și că a fost alături de Depp pentru că l-a iubit, nu pentru că ar fi vrut să se folosească de el pentru a-și propulsa cariera. 

La proces, avocații aleși de Amber au prezentat poze în care actrița pare a avea vânătăi pe față. Ei susțin că rănile i-au fost cauzate de Johnny Depp. 

„Persoana de care mi-era frică era persoana pe care o iubeam”, a afirmat fosta soție a lui Johnny Depp în fața juraților. Ea le-a mărturisit acestora că a depus divorț doar când a simțit că viața îi este pusă în pericol: 

„Știam că dacă nu fac asta (N.R - să îl părăsesc) nu o să supraviețuiesc”, a mai spus actrița.

Ce urmează?

Procesul care ține lumea cu sufletul la gură se apropie de final. Dar scandalul va continua mult după pronunțarea verdictului. Dacă va pierde procesul, Amber Heard va fi obligată să-i plătească fostului soț 50 de milioane de dolari pentru a compensa daunele aduse imaginii acestuia prin acuzațiile făcute. 

Însă, la rândul ei, Amber i-a intentat și ea un proces în care îi cere actorului 100 de milioane de dolari pentru aceeași acuzație. 

Citește și: Amber Heard, analizată de un psiholog clinician: «Suferă de tulburare de personalitate de tip Borderline»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net