Johnny Depp, cel mai leneș și cheltuitor actor. Nu își învață replicile, ci îi sunt suflate în cască

Ultima actualizare:

    Johnny Depp, cel mai leneș actorclick!
Johnny Depp, cel mai leneș actorclick!

Johhny Depp este, poate, cel mai cunoscut actor masculin. Rolurile interpretate în numeroase pelicule sunt memorabile, dar celebritatea i-a adus-o și înfățișarea, Johnny fiind unul dintre cei mai râvniți actori din lume. Cu toate acestea, n-ai crede că este atât de leneș încât nu își memora replicile și că a angajat un om care să i le sufle în cască.

Scandalul dintre Johnny Depp și foștii săi manageri continuă, după ce acesta i-a dat în judecată, acuzându-i de delapidare. La rândul lor, foștii lui manageri au deschis un process prin care, printre altele, se arată că actorul ar fi plătit sute de mii de dolari pentru a angaja un inginer de sunet care să-i citească replicile într-o cască pe platourile de filmare. ”Depp a insistat ca inginerul de sunet să fie permanent pe statul său de plată ca să nu fie nevoit să memoreze replicile”, arată documentele depuse de manageri, potrivit Daily Mail .

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta echipa de management, The Management Group (TMG), deținută de frații Joel și Robert Mandel, acuzându-i de fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale din cauza cărora a pierdut milioane de dolari.

Frații se apără și spun că vinovat de pierderi este actorul care este foarte cheltuitor. Mai mult decât atât, Johnny se pare că a căzut în patima alcoolului. Starul din „Pirații din Caraibe” aruncă cu banii și în stânga și în dreapta, fapt pentru care cheltuie în fieacare lună în jur de 2.000.000 de dolari, dintre care 30.000 de dolari îi cheltuie lunar doar pe vin. ”Vinul nu este o investiție dacă îl termini imediat după ce îl cumperi”, au spus aceștia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net