Johnny Depp, insulte la adresa Vanessei Paradis. De ce a numit-o «jigodie»

Ultima actualizare:

Un e-mail pe care actorul Johnny Depp i l-a trimis amicului său, cântărețul Elton John, a scos la iveală mai multe informații neplăcute din relația pe care starul din „Pirații din Caraibe” a avut-o cu fosta lui parteneră, Vanessa Paradis, alături de care are și doi copii.

Johnny Depp și Vanessa Paradis au avut o relație timp de 14 ani Foto: Arhivă
Johnny Depp și Vanessa Paradis au avut o relație timp de 14 ani Foto: Arhivă

Se pare că Johnny Depp ar fi insultat-o pe Vanessa Paradis, trimițându-i cântărețului Elton John un întreg e-mail prin intermediul căruia o denigra pe aceasta. Informațiile au ieșit la iveală în timpul procesului pe care actorul îl are de ceva vreme cu cea mai recentă fostă soție, actrița Amber Heard, care l-a acuzat de violență domestică. Cei doi se luptă în continuare în instanță, aducându-și reciproc acuzații grave.

Johnny Depp, insulte la adresa Vanessei Pardis într-un e-mail

În același timp, Depp se află în proces și cu tabloidul The Sun, actorul acuzând publicația de calomnie, după ce a fost numit „cel care își bate nevasta” în mai multe articole care prezentau situația dintre el și Amber Heard.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, a fost apărat de-a lungul timpului de fostele partenere, care au susținut că Johnny Depp nu a fost niciodată violent cu ele. Avocații actriței Amber Heard vor acum însă să demonstreze că Johnny ar fi avut un comportament nepotrivit și față de alte femei din trecutul său, scoțând la iveală un e-mail pe care actorul i l-a trimis lui Elton John, subiectul fiind Vanessa Paradis.

Citește și: Johnny Depp o dă din nou în judecată pe Amber Heard, fosta lui soție

Cum a numit-o Depp pe fosta lui parteneră

În mesajul scris, Depp ar fi numit-o pe fosta lui parteneră o „franțuizoaică șantajistă” și o „jigodie”. Acesta îi povestea lui Elton John despre relația lui cu Amber Heard de la vremea respectivă, explicând că și copiii săi o plac foarte tare pe acesta, susținând însă că Vanessa vrea să „îi spele pe creier” pe cei doi copii și să îi întoarcă împotriva lui și a noii lui partenere.

Depp a recunoscut în instanță că se referea la Vanessa Paradis atunci când a scris mesajul, potrivit Mirror, explicând că perioada ce a urmat după separarea de aceasta a fost una dureroasă pentru el și extrem de tulbure, reprezentând și momentul în care a început să abuzeze de alcool.

Citește și: Vanessa Paradis încearcă să-l salveze pe Johnny Depp, grav bolnav

Johnny Depp și Vanessa Paradis au avut o relație de 14 ani, din 1998 până în 2012, însă cu toate acestea nu au făcut niciodată pasul spre căsătorie. Din povestea lor de iubire au rezultat doi copii, fiica Lily-Rose Depp, născută în 1999, și fiul John Christopher „Jack” Depp III, care a venit pe lume în 2002.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net