Amber Heard ar fi fost lovită de Johnny Depp! Are legătură cu o mare actriță de la Hollywood

5 mai 2022

Noi mărturii din partea actriței Amber Heard apar în procesul intentat de către Johnny Depp. În timp ce se afla la tribună, actrița a precizat că a fost „lovită” de către actor, în urma unei glume.

johny depp amber heard jpg
Noi declarații în procesul Depp - Heard

În ziua a 14-a a procesului, actrița s-a prezentat la tribună vorbind despre această perioadă drept „cea mai dureroasă și mai dificilă din viața ei”

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp de violență

În timp ce aceasta descria procesul prin care trece, a amintit și un incident din 2013, în care aceasta a susținut că Johnny Depp ar fi devenit foarte violent.

Citește și Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Incidentul a constant într-o violență ieșită din comun, când actrița a râs de unul dintre tatuajele pe care Johnny le are. Anterior, unul dintre tatuajele actorului avea textul „Winona forever”, fiind o referință la relația pe care a avut-o cu Winona Ryder. Ulterior, textul a fost schimbat în „Wino Forever”. 

Momentul acesta ar fi fost unul marcant pentru Amber Heard, care a apreciat evenimentul ca fiind unul „traumatizant”, care i-a schimbat semnificativ viața. Actrița își aduce aminte și astăzi de incident, deoarece totul a pornit de la ceva nesemnificativ. 

După ce aceasta a fost lovită de către Johnny Depp, a început să râdă, neînțelegând ce se petrece și gravitatea evenimentului. 

Chiar și după palma pe care a primit-o de la actor, Amber a refuzat să-l părăsească pe Depp, apreciind tot ce i-a putut actorul să-i ofere.  

„Știam că este greșit și știam că trebuie să-l părăsesc și asta mi-a frânt inima, pentru că nu voiam să-l părăsesc... a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”, a declarat actrița. 

Johnny Depp cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani și cunoscută pentru rolul ei în filmul „Aquaman”, a fost dată în judecată de către fostul ei soț, Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, după ce i-a adus acuzații nefondate și i-a stricat imaginea. Actorul a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. 

Vezi și Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Totul a început în 2018, în urma unui articol publicat în The Washington Post, care avea ca temă principală abuzurile sexuale și fizice la care a fost supusă actrița de către Johnny Depp. 

stanga
dreapta
amber heard johnny depp png
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 3 jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 5 jpg
2 amber heard jpg jpeg
2 amber heard2 jpg jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
johnny depp jpeg
johnny depp amber heard 0 0 jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
bianca dragusanu
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg