Amber Heard ar fi fost lovită de Johnny Depp! Are legătură cu o mare actriță de la Hollywood

Ultima actualizare:

Noi mărturii din partea actriței Amber Heard apar în procesul intentat de către Johnny Depp. În timp ce se afla la tribună, actrița a precizat că a fost „lovită” de către actor, în urma unei glume.

Noi declarații în procesul Depp - Heard
Noi declarații în procesul Depp - Heard

În ziua a 14-a a procesului, actrița s-a prezentat la tribună vorbind despre această perioadă drept „cea mai dureroasă și mai dificilă din viața ei”

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp de violență

În timp ce aceasta descria procesul prin care trece, a amintit și un incident din 2013, în care aceasta a susținut că Johnny Depp ar fi devenit foarte violent.

Citește și Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Incidentul a constant într-o violență ieșită din comun, când actrița a râs de unul dintre tatuajele pe care Johnny le are. Anterior, unul dintre tatuajele actorului avea textul „Winona forever”, fiind o referință la relația pe care a avut-o cu Winona Ryder. Ulterior, textul a fost schimbat în „Wino Forever”. 

Momentul acesta ar fi fost unul marcant pentru Amber Heard, care a apreciat evenimentul ca fiind unul „traumatizant”, care i-a schimbat semnificativ viața. Actrița își aduce aminte și astăzi de incident, deoarece totul a pornit de la ceva nesemnificativ. 

După ce aceasta a fost lovită de către Johnny Depp, a început să râdă, neînțelegând ce se petrece și gravitatea evenimentului. 

Chiar și după palma pe care a primit-o de la actor, Amber a refuzat să-l părăsească pe Depp, apreciind tot ce i-a putut actorul să-i ofere.  

„Știam că este greșit și știam că trebuie să-l părăsesc și asta mi-a frânt inima, pentru că nu voiam să-l părăsesc... a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”, a declarat actrița. 

Johnny Depp cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani și cunoscută pentru rolul ei în filmul „Aquaman”, a fost dată în judecată de către fostul ei soț, Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, după ce i-a adus acuzații nefondate și i-a stricat imaginea. Actorul a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. 

Vezi și Johnny Depp, bătut și scuipat de Amber Heard! Bodyguardul actorului a relatat incidentul

Totul a început în 2018, în urma unui articol publicat în The Washington Post, care avea ca temă principală abuzurile sexuale și fizice la care a fost supusă actrița de către Johnny Depp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net