Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Câți bani a pierdut actorul din cauza declarațiilor fostei soții

Ultima actualizare:

Cariera lui Johnny Depp a ajuns într-un impas după ce, în ultimii ani, despărțirea zgomotoasă dintre el și fosta soție, actrița Amber Heard, a ținut prima pagină a ziarelor.

Procesele cu fosta soție l-ar putea ruina pe actor
Procesele cu fosta soție l-ar putea ruina pe actor

A „topit” sute de milioane de dolari

Căsnicia dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a terminat demult. Dar cei doi încă mai au multe de împărțit. „Procesul anului la Hollywood”, cum a fost denumit de presa de peste ocean, l-ar putea duce pe Johnny Depp la sapă de lemn. 

Actorul, faimos pentru rolurile din filme precum Pirații din Caraibe sau Charlie și Fabrica de Ciocolată și-a risipit deja mare parte din averea acumulată de-a lungul anilor de carieră. Foștii lui manageri au dezvăluit că starul ar fi făcut praf peste 650 de milioane de dolari în doar câțiva ani. 

30.000 de dolari pentru vin

Suma uriașă s-ar fi dus pe plăceri vinovate, Johnny Depp fiind cunoscut ca un bonvivant. Astfel, după spusele apropiaților, se pare că vedeta în vârstă de 58 de ani cheltuia lunar peste 30.000 de dolari doar pentru vinul pe care îl consuma constant.

În unele luni, omul care i-a dat viață lui Jack Sparrow ar fi cheltuit chiar și câte 2 milioane de dolari, mare parte din bani mergând pe droguri, alcool și tratamente cosmetice, conform relatărilor. 

Declarațiile fostei neveste îl costă scump

Acuzațiile de violență domestică și costurile proceselor cu fosta soție au fost însă bomboana de pe coliva averii actorului hollywoodian. După ce a Amber Heard l-a acuzat că ar fi bătut-o în timpul căsniciei, producătorii de la Hollywood au sistat colaborările cu acesta. 

Citește și: Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Astfel Johnny Depp a pierdut mai multe contracte. Disney l-a eliminat din distribuția noului film din seria „Pirații din Caraibe”, rol care urma să-i aducă în cont cel puțin 22 de milioane de dolari. 

Johnny Depp a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow
Johnny Depp a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow

 
Actorul mai trebuia să apară în noul film „Fantastic Beasts”, realizat în colaborare cu scriitoarea JK Rowling, autoarea romanelor Harry Potter.

Însă Warner Bros i-a cerut să demisioneze din producția unde îl interpreta pe vrăjitorul Grindelwald, solicitare pe care starul a acceptat-o.

Pentru rolul din producția SF, presa de la Hollywood susține că Johnny Depp ar fi putut fi remunerat cu aproape 20 de milioane de dolari.

Citește și: Ce actor celebru l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul viitorului James Bond

El a fost înlocuit în noua producție cu Mads Mikkelsen, actor cunoscut pentru rolul lui LeChiffre din filmul Casino Royale, cel care a marcat debutul lui Daniel Craig în rolul agentului 007. 

„Sunt terminat”

În cadrul declarației pe care a făcut-o la tribunal, Depp a vorbit cu amărăciune despre problemele cu care se confruntă în carieră. Starul a mărturisit că se simte boicotat de industria filmului: 

„Când aceste acuzaţii au făcut înconjurul lumii, (N.R. - Amber Heard) spunând oamenilor că sunt un pericol, un beţiv, dependent de cocaină, un bărbat care la 50 de ani bate femeile, eşti terminat. Eram terminat", a spus actorul în fața Tribunalului.

Ar putea rămâne fără nici un șfanț

Zecile de milioane de dolari pe care le-a pierdut din cauză că producătorii de film au renunțat la serviciile sale - și nici alte proiecte noi nu se întrevăd prea curând - sunt însă nimic pe lângă ce îl așteaptă dacă va pierde procesul pe care fosta soție i l-a intentat. 

Deși Johnny Depp a dat-o pe Amber Heard în judecată pentru defăimare, cerând de la ea nici mai mult nici mai puțin de 50 de milioane de dolari, fosta soție a contra-atacat rapid.

Astfel, ea i-a intentat lui Depp un proces pentru aceeași acuzație, cauză în care cere ca fostul ei soț să-i plătească daune de...100 de milioane de dolari. 

Dacă ar pierde ambele procese cu fosta nevastă, Depp ar putea fi nevoit să declare falimentul pentru a se pune la adăpost. 

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

Deja cheltuielile exorbitante cu avocații, echipa de pr și staff-ul care îl înconjoară pe actor îi golesc conturile cu o viteză amețitoare, în condițiile în care viitorul carierei sale de actor e sub semnul incertitudinii. 

Victoria, singura șansă

Singura șansă pentru ca ghinioanele să ia sfârșit și Soarele să răsară din nou pe strada starului cu o filmografie impresionantă, ar fi o victorie în fața actriței cu care a fost căsătorit vreme de doar 2 ani, între 2015 și 2017, dar cu care se ceartă de aproape 5 ani. 

Astfel, dacă instanța îi va da dreptate lui Depp, Amber Heard, care a pierdut la rândul ei mai multe contracte din cauza scandalului, va fi obligată să-i vireze fostului soț 50 de milioane de dolari, bani care l-ar menține pe acesta pe linie de plutire până când directorii caselor de producție vor decide că îl pot distribui din nou în roluri, fără a-și periclita imaginea. 

Citește și: Amber Heard, concediată din filmul Aquaman 2? Petiția a strâns trei milioane de semnături!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net