Ce actor celebru l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în rolul viitorului James Bond

Filmele James Bond au scris, cu siguranță, istorie, chiar și cei ce nu le-au urmărit știind cine este „agentul 007” sau măcar celebra replică „I am Bond, James Bond”. După 16 ani în care Daniel Craig a jucat rolul principal al spionului Bond, la începutul acestui an, actorul și-a încheiat „mandatul”. Iată însă cine i-ar putea lua locul!

Cine l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în filmele Bond Foto: Getty
Cine l-ar putea înlocui pe Daniel Craig în filmele Bond Foto: Getty

Rolul lui James Bond, cu numele de cod 007, personaj bazat pe romanele lui Ian Fleming, a fost jucat, de-a lungul timpului, de mulți actori celebri, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Cine ar putea să îi ia locul lui Daniel Craig în James Bond

Mulți se gândesc însă la cel din urmă când aud de pelicula „James Bond” și se spune că actorul Daniel Craig a livrat unele dintre cele mai bune filme ale francizei, deși actorul a povestit că „a trăit un coșmar din cauza rolului”.

Asfel, înlocuitorul său trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind greu de urmat. Există, însă, anumiți favoriți, printre care și Tom Hardy.

Decizia membrilor de la casting este însă una extrem de importantă și de ea va depinde succesul viitor al francizei. Dacă actorul nu va fi ales potrivit pentru rol, iar fanii vor fi dezamăgiți, veniturile ar putea să scadă considerabil.

„Un nou Bond nu este doar un costum pe covorul roșu”, spune spune Mark O'Connell, autorul cărții Catching Bullets: Memoirs of a Bond Fan. „El trebuie să fie un star de cinema, un ambasador al seriei și al cinematografiei, un diplomat mediatic. Trebuie să fie instantaneu recunoscut în toate colțurile lumii ca James Bond. Trebuie să fie arătos, să poată ține în mână camera de filmat și să domine ecrane de cinema de mărimea unor terenuri de fotbal”, a adăugat acesta, potrivit BBC.

Cine sunt preferaţii pentru rolul lui James Bond

Există mai mulți candidați ale căror nume au fost vehiculate în ultimii an. Și criteriile sunt clare: bărbat „fatal”, alpha, care să cucerească admiratoarele din priviri, să arate bine în costum, să aibă eleganță dar și puțină nebunie. Acestea fiind zise, iată care sunt favoriții publicului, dar și ai caselor de pariuri!

Tom Hardy

Având în vedere descrierea menționată anterior, Tom Hardy, un actor obișnuit să fie dur pe micile ecrane (jucând în „Venom”, „Dunkirk” și „Mad Max: Fury Road”) ar fi candidatul perfect. El este și printre favoriți, de altfel. „Mi-ar plăcea să joc Bond cu regizorul Christopher Nolan. Ar fi minunat", spunea el în urmă cu câțiva ani, arătându-se deschis către provocare.

Cu toate acestea, la 44 de ani, există acum riscul ca el să fi ratat rolul, acesta fiind un angajament pe termen lung. Daniel Craig a rămas timp de 15 ani în rol, iar Hardy s-ar apropia de 60 de ani dacă l-ar păstra atât de mult timp.

Idris Elba

Vârsta ar putea reprezenta un impediment și pentru Idris Elba, de 49 de ani. Acesta a fost favorit să preia rolul timp de un deceniu, după interpretarea extrem de populară a lui Stringer Bell în „The Wire”.

„Mașini, femei, martini. Cine vrea să facă asta? Sună groaznic”, a glumit Elba în 2016. Cu toate acestea, actorul a recunoscut, de asemenea, că ar putea fi `prea bătrân" pentru a prelua celebrul rol.

Regé-Jean Page

  Starul serialului „Bridgerton”, Regé-Jean Page, în vârstă de 33 de ani, se descurcă de minune la capitolul prestanță și eleganță, având în vedere că la orice apariție a sa din acest an de pe covorul roșu, arăta de parcă se pregătea să dea audiții pentru James Bond. De asemenea, fostul 007 Pierce Brosnan a spus că actorul ar fi un Bond „minunat".

Richard Madden

Richard Madden, care a jucat rolul lui Rob Stark în celebrul „Game of Thrones”, este un alt candidat, în mare parte datorită rolului său din drama BBC Bodyguard, care i-a cerut să poarte un smoching, să dea cu spatele o mașină din calea focurilor de armă și să știe cum să folosească o armă. Și s-a descurcat de minune!

 Madden, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru GQ în 2018 că a fost „mai mult decât flatat să fie menționat" în legătură cu Bond, dar a adăugat: „Toată lumea adoră zvonurile pe acest subiect. Eu sunt doar cel actual. Va fi altul săptămâna viitoare".

Problema cu câțiva dintre acești actori însă, este că sunt favoriți la casele de pariuri, iar producătorii au ales adesea în trecut pe cineva mult mai puțin evident, pentru un plus de mister.

Tom Hopper

Așa că, aici intră în joc Hom Hopper. Este posibil să nu-i sune cunoscut numele, însă l-ați văzut în „Game of Thrones”, alături de Richard Madden.

În vârstă de 36 de ani, acesta a mai bifat roluri în seriale de televiziune precum „Casualty”, „Doctors” și „The Umbrella Academy” și a apărut alături de Amy Schumer în filmul „I Feel Pretty” din 2018.

Jamie Dornan

După ce a apărut în „Fifty Shades of Grey, Jamie a devenit un sex simbol internațional. De asemenea, activitatea actorului irlandez a ajuns și la o prestație potențial nominalizată la Oscar în „Belfast” al lui Kenneth Branagh.

Henry Cavill

Actorul Henry Cavill a fost în cursa pentru rolul lui Bond și a fost considerat de mulți ca fiind al doilea în fața lui Daniel Craig. Dar, pe atunci, Cavill ar fi avut 20 de ani, fiind probabil prea tânăr pentru rol, ceea ce înseamnă că șansele sale ar putea fi mai mari de data aceasta. 

Clive Standen, starul serialului TV „Taken” și Henry Golding, starul din „Crazy Rich Asians”, au fost, de asemenea, printre mențiuni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net