Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Epuizat și plin de nervi după procesul chinuitor împotriva lui Amber Heard, Johnny Depp și-a uimit fanii cu un moment antologic. Sătul să mai aștepte verdictul, celebrul actor a apărut pe scenă în Yorkshire, Anglia, unde a cântat senzațional în timpul unui concert susținut de artistul Jeff Beck.

Momentul memorabil s-a petrecut la doar câteva zile după ce juriul din SUA a început să delibereze în procesul de defăimare în care actorul se ceartă pe zeci milioane de dolari cu fosta soție.

Johhny Depp s-a alăturat turneului european pe care-l susține chitaristul Jeff Beck. Publicul prezent duminică seară la Sheffield City Hall a avut parte de o surpriză totală. Implicat în cel mai mediatizat scandal al anului, starul din Pirații din Caraibe a oferit o mostră a talentului său de muzician - o pasiune veche a vedetei de la Hollywood. Imaginile surprinse de spectatorii prezenți în sală sunt fermecătoare!

Johnny Depp, apariție surprinzătoare pe scena unui concert din Anglia. „A cântat demențial”

„A plecat de la tribunal. A venit până la Sheffield și a cântat demențial pe scenă cu Jeff Beck. Ce legendă!", a scris un fan care a urmărit tot evenimentul, conform celor de la BBC.

Well…what a surprise we got last night when Johnny Depp joined ⁦@jeffbeckmusic⁩ on stage 😱Wishing ⁦@jeffbeckmusic⁩ good luck for the rest of his amazing tour 😍 and a big thank you to Johnny Depp for joining us! pic.twitter.com/UlHhKShanP

— Sheffield City Hall (@SheffCityHall) May 30, 2022

Talentul nemărginit al lui Johnmy Depp n-ar trebui să suprindă pe nimeni. Actorul e îndrăgostit și de scena muzicală. De altfel, starul a ajuns să cânte și la București, în 2016, ca membru al grupului The Hollywood Vampires, din care mai făceau parte Alice Cooper şi Joe Perry, de la Aerosmith.

Johnny Depp, apariție incendiară! Starul a concertat și în România, în trecut

Actorul a povestit la proces că muzica și cântatul la chitară au fost mereu o modalitate de a evada din probleme, pasiunea începând în momentul în care a dorit să scape de abuzul din copilărie din partea mamei sale.

„A fost singura pace pe care am găsit-o în viața mea la vârsta de 12 ani”, a precizat Johnny Depp în timpul procesului defăimare în care a dat-o în judecată pe fosta lui soție.

Starul de la Hollywood îi cere daune de 50 de milioane de dolari lui Amber Heard. La rândul ei, actrița îl dă în judecată pentru 100 de milioane de dolari. Procesul Heard - Depp a intrat în faza finală, după mai bine de o lună în care relația lor toxica a fost pusă sub lupa tuturor celor interesați de subiect.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png