Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Johnny Depp a dorit să uite de procesul său cu Amber Heard, așa că a s-a regăsit alături de modelul Kate Moss, la o mare petrecere ce a avut loc la Royal Albert Hall, unde a și concertat alături de Jeff Beck. 

Săptămâna trecută, supermodelul din Regatul Unit, în vârstă de 48 de ani, a adus dovezi în procesul de defăimare, împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Petrecere în backstage cu Depp și Moss

Kate Moss și-a arătat din nou public sprijinul pentru fosta ei iubire, cu care a rămas în relații bune, participând la prestigioasa sala Royal Albert Hall, din Londra, pentru a se bucura cu el, în timp ce acesta interpretează piesele lui John Lennon , Marvin Gaye și Jimi Hendrix.

Vezi și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Kate Moss l-a ajutat pe Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Heard prin intermediul unei legături video. Totuși, aceasta s-a deplasat personal, ca să-i fie alături actorului de la Hollywood. 

Aceasta a ajuns la Royal Albert Hall la ora 20:00, cu 90 de minute înainte ca Johnny Depp să urce pe scenă. Moss a ieșit dintr-un Mercedes albastru, fiind escortată de către agenții de securitate până în backstage. 

Citește și Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Kate Moss, alături de Johnny Depp

Kate Moss a sărit în ajutorul lui Johnny Depp, prin intermediul unei videoconferințe, unde a declarat instanței că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, i-a cerut lui Kate Moss să relateze ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul vacanței lor, într-o cabană din Jamaica, unde presa a scris că ar fi avut loc un act de violență.

„Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, afară era o furtună și ploua torențial. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. Johnny s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
Bulgaria vrea să cumpere gaze din Turkmenistan şi Azerbaidjan
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg