Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Johnny Depp a dorit să uite de procesul său cu Amber Heard, așa că a s-a regăsit alături de modelul Kate Moss, la o mare petrecere ce a avut loc la Royal Albert Hall, unde a și concertat alături de Jeff Beck. 

Săptămâna trecută, supermodelul din Regatul Unit, în vârstă de 48 de ani, a adus dovezi în procesul de defăimare, împotriva fostei sale soții, Amber Heard.

Petrecere în backstage cu Depp și Moss

Kate Moss și-a arătat din nou public sprijinul pentru fosta ei iubire, cu care a rămas în relații bune, participând la prestigioasa sala Royal Albert Hall, din Londra, pentru a se bucura cu el, în timp ce acesta interpretează piesele lui John Lennon , Marvin Gaye și Jimi Hendrix.

Vezi și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Kate Moss l-a ajutat pe Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Heard prin intermediul unei legături video. Totuși, aceasta s-a deplasat personal, ca să-i fie alături actorului de la Hollywood. 

Aceasta a ajuns la Royal Albert Hall la ora 20:00, cu 90 de minute înainte ca Johnny Depp să urce pe scenă. Moss a ieșit dintr-un Mercedes albastru, fiind escortată de către agenții de securitate până în backstage. 

Citește și Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Kate Moss, alături de Johnny Depp

Kate Moss a sărit în ajutorul lui Johnny Depp, prin intermediul unei videoconferințe, unde a declarat instanței că ea și Depp au avut o relație romantică între 1994 și 1998.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, i-a cerut lui Kate Moss să relateze ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul vacanței lor, într-o cabană din Jamaica, unde presa a scris că ar fi avut loc un act de violență.

„Ieșeam din cameră, iar Johnny a părăsit camera înaintea mea, afară era o furtună și ploua torențial. Când am ieșit din cameră, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce mi s-a întâmplat și aveam dureri. Johnny s-a întors repede să mă ajute, m-a dus în camera mea și mi-a oferit îngrijiri medicale”, a declarat Kate Moss.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net