Amber Heard, ruinată financiar de Johnny Depp! Ce avere mai are după proces

Ultima actualizare:

Pierderea procesului împotriva lui Johnny Depp îi ruinează averea lui Amber Heard. Frumoasa actriția va avea mari probleme financiare după decizia luată de judecătorii din statul Virgina.

Controversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat, în cele din urmă, miercuri seară. După anunțarea verdictului, fosta soție a lui Depp trebuie să plătească despăgubiri totale în valoare de 15 milioane de dolari.

Citește și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

Pe lângă imaginea șifonată și înfrângerea din disputa cu accente horror în care a fost implicată împreună cu superstarul de la Hollywood, Amber Heard are probleme mult mai mari. Ea ar trebui să apeleze la un împrumut, deoarece întreaga ei avere nu însumează 15 milioane de dolari.  

Citește și Suma fabuloasă pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul câștiga o avere

Ce avere are Amber Heard? Actrița rămâne fără bani după procesul pierdut în fața lui Johnny Depp

Tânăra actriță a prins primul ei rol principal în 2006. De atunci a avut destul apariții în filme notabile precum: Pineapple Express, The Rum Diary, Magic Mike XXL, The Danish Girl, The Adderall Diaries sau London Fields. Totuși, sumele câștigate de fosta soție a lui Depp sunt infime în comparație cu veniturie încasate de starul din Pirații de Caraibe.

În urmă cu trei ani, actrița a primit 7 milioane de dolari de la fostul ei soț, în urma unei înțelegeri făcute pentru încheierea divorțului. Cu toate acestea, potrivit mai multor relatări din presă de peste Ocean, Amber Heard are o avere în valoare de doar 12 milioane de dolari, scrie Marca. În aceste condiții, decizia din procesul pierdut ar trebui s-o falimenteze.

Juriul a stabilit miercuri seară că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive. Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată de avocatul lui Depp, Adam Waldman. Prin urmare, ea va primi 2 milioane dolari în daune compensatorii.

O altă veste bună pentru Amber este aceea că va plăti doar 350 de mii de dolari daune punitive din cele 5 milioane anunțate inițial. Acest lucru se datorează legilor din statul Virginia, unde a avut loc procesul. În acest stat din SUA, plafonul maxim pentru daune punitive este de 350 de mii de dolari, conform CNN. 

Amber Heard, devastată după verdict. „Este un pas în spate pentru femei”

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios”, a declarat Amber Heard, după aflarea verdictului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net