Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Ultima actualizare:

La o săptămână după încheierea tensionatului proces de defăimare împotriva fostei sale soţii, Amber Heard, Johnny Depp a anunţat care este primul său proiect la care va lucra în perioada următoare. 

Cu o imagine cât de cât mai revitalizată, starul din Pirații din Caraibe e hotărât să revină în prim-plan. Primul său proiect, care va fi lansat pe 15 iulie, este neașteptat pentru fanii săi. Până la o nouă apariție pe marile ecrane, actorul va lansa la jumătatea lunii iulie un album cu rockerul englez Jeff Beck, a transmis AFP, citată de Agerpres.

Albumul va conţine 13 piese, în mare parte cover-uri de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground, potrivit unui comunicat emis de Depp şi Beck. 

În vârstă de 59 de ani, Johnny Depp a scris două dintre melodiile care sunt incluse pe album. „This is a Song for Miss Hedy Lamarr” şi „Sad Motherfuckin' Parade” sunt cele două piese create de faimosul actor de la Hollywood.

Cum se va numi albumul lui Johnny Depp? 

Jeff Beck și Johnny Depp s-au întâlnit în 2016, cei doi fiind legați de două pasiuni comune: mașinile și chitarele. De altfel, starul de la Hollywood a vorbit de multe ori despre faptul că muzica i-a salvat viața.

„Când Johnny şi cu mine am început să cântăm împreună ne-a aprins spiritul tineresc şi creativitatea”, a declarat Jeff Beck, în vârstă de 77 de ani.

„Glumeam spunând că ne-am simţit ca şi cum am avea din nou 18 ani, aşa că acesta a devenit şi titlul albumului”, a adăugat artistul.

Johnny Depp, apariție suprinzătoare pe scena unui concert

Săptămâna trecută, sătul să mai aștepte verdictul procesului, celebrul actor a apărut pe scenă în Yorkshire, Anglia, unde a cântat electrizant în timpul unui concert susținut de artistul Jeff Beck.

„Este o onoare extraordinară să cânt şi să scriu muzică cu Jeff, unul dintre cei mai mari, pe care acum am privilegiul să-l numesc fratele meu”, a declarat Johnny Depp, în prezent invitat special în turneul lui Jeff Beck în Europa.

Johnny Depp vine după un moment important în viață. A câștigat procesul intentat fostei sale soţii Amber Heard. Juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe”, acordându-i despăgubiri de 10,3 milioane de dolari.

Cei şapte juraţi au decis, de asemenea, că avocatul lui Johnny Depp a defăimat-o pe Amber Heard. Aceasta va primi o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net